Melyik a jó winchester?
  • Gerry
    No, mint ahogyan azt itt korábban is írtam, sikerült szert tennem egy Seagate 120GB-os 8MB cache-es S-ATA winyóra, és hát valljuk be, nem fenékig tejfel a cucc: komolyabb bajom nincsen vele, de annak ellenére, hogy sokan fényezték itt az új Seagate winyókat, hogy milyen csöndesek, és nem melegszenek, stb. hát, ez azért melegszik. Ha nincsen bent a házban, akkor jól fel tud melegedni formázás alatt, és szerintem nem sokkal halkabb (ha egyáltalán halkabb) mint a sima P-ATA 80GB-os 7200RPM-es IBM winchesterem.
    Ha beteszem a házba, akkor a ház kicsit elviszi a hőt, meg egy kisebb venti előről fújja a 2 winyóra a levegőt, akkor kicsit hűvösebb, de akkor is több mint langyos, ráadásul a felette lévő IBM szerintem kevésbé langyos, pedig elvileg az van fölül, és a fizika legújabb állása szerint is a meleg levegő fölfelé száll...

Na, erről ennyit, most itt nem fikázni akartam a Seagate-et, mert mostmár nekem is van 2db (van egy öregebb 60GB-os is, arról már írtam korábban), csak azért írtam, hogy ne csak elfogult hozzászólások legyenek. Próbáltam ezért objektív lenni, annak ellenére, hogy eddig nem voltam túl jó véleménnyel a Seagate iránt, ezt a mostanit is csak a kedvező áron 3 év gar miatt vettem meg, de lehet, hogy inkább Samsungot kellett volna néznem...