Divine Divinity demo
-
ugye-ugye vmit csak tud a Blizzard
a Diablo is játszatja magát, de voltaképpen akár azt is mondhatjuk, hogy a Blizzard szar játékot még nem adott ki.
A könyv egyébként a szekrény tetején van Malcolm házában - ami ugye Verdistisben van, ha a Farmland után egyből a szegénynegyedbe mész, akkor tudsz beszélni Mariaval, és megkapod azt a küldetést, hogy állítsd vissza Maria hírnevét (bár ez hülye fordítást, inkább jó hírét) Ezt onnan tudom, hogy visszatöltöttem egy elég régi állapotot, és ott Maria még szóba állt velem.
Másik nagy baja a játéknak, hogy ha nem a küldetések alapján mész területekre, akkor kicsit falsul jön ki a dolog, pl. én már kiirtottam az összes orkot, amikor elküldtek, hogy mérgezzem meg a kutat, illetve, amikor a heteket kell összeszedni, akkor már volt aaz oerc börtönben vki, előtte meg nem.
Szóval egy kicsit komplexebb is lehetne.
vagy ott van pl. a kocsi, aminek új kerék kéne, a kocsit csak akkor találtam meg amikor az egész csatornát már rég bejártam, most elvileg mehetnék oda vissza, de megy a franc, koborolni az üres csatornában.
A diablóban legalább újrateremtődtek a szörnyek. :) Itt meg most vannak totál kihalt pályák