Divine Divinity demo
  • ollie
    Na végignyomtam a DD-t, de egyfolytában azt kívántam, hogy bárcsak vége lenne már. Az utolsó szakasz (a tanács összehívása után), tényleg nagyon igénytelenre sikeredett, nekem még grafikailag sem tetszett. Az is röhejes volt, hogy egy főellenfelen kívűl (nem, nem a démonról van szó), nem volt egyáltalán kihívás, ráadásul se hell spikes, se scorpion trap-om nem volt, ami nagyban megkönnyítette volna. Volt egy 2. szintű energy cage, ami meglepően használható volt, valamint a sword of gods, aminek ugye +5-ös freeze van és így szó szerint mészárlás volt az egész. persze hozzájöt ehhez még az is, hogy az összes resistance-em 100 felett volt, így 1-2 varázslattól eltekintve meg sem tudtak sebezni. A végső démon összesen egyszer tudott eltalálni (többnyire frozen vagy energy caged állapotban volt) de akkor is max a hp-m negyedét ütötte le. Az általa idézett overlord-ok, bár próbálkoztak, sőt volt vagy 3 egyszerre, de egyszer sem tudtak megütni.
    Ha a vége is olyan lett volna mint a játék többi része, akkor kapott volna tőlem 80%-ot, így viszont csak 60-at. Rohadtul lerontotta az egészet a vége.