Divine Divinity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a vége is olyan lett volna mint a játék többi része, akkor kapott volna tõlem 80%-ot, így viszont csak 60-at. Rohadtul lerontotta az egészet a vége.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Már több mint 2 hete arany! Viszont, sehol semmi.
Ha végeztem vele, folytatom a Fallout Tactics-t.
Na meg lehettek volna igényesebbek is a szinkronhangoknál. Egy BG ill IWD-hez képest paródiának hangzik.
Amikor a tanács tagjainak ki kell mondaniuk a jelszót... na azon behaltam! :-)))
Csak szét tudom tárni a karom. Nem értem. Elfogyott a puskapor. Ez van.
VISZONT! www.hardwired.hu-n PANZERS VIDEO letölthetõ. Gyerekek ez...Történelmien durva! Nincs szó rá, ezt látni kell. Már teljesen mind1, mikor lesz HL2, H&D2, Diablo III, ami ebben a videóban van (és mindez egy RTS -ben!!) arra nem lehet mit mondani. Ez ütni fog mindent... C&C:Generals, Warcraft III és a többi a PANZERS mellett, így elõreláthatólag labdába sem rúg, semmilyen szinten. Remélem nem lesz elcseszve, de a megjelenési dátum megnyugtatott, mert: 2004 elsõ fele. KÉSZÜLJETEK!!!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Azért sikerélmény, valószínûleg ma befejezem!
Sokszor egy rosszabb játékot is megment a befejezéshez közel a feltámadó hangulat az egyre pörgõsebb játékmenet, itt meg ehelyett jön a nagy unalom és a nagy semmi. Kár érte, ettõl függetlenül jó játék, egészen eddig 90%, de a vége miatt már csak max. 80%.... Ááááááááááá
egyébként 400W tápom van, de mint írtam Codegen, és a gagyibbaknak jóval kissebb az igazi telejsítménye, valamint minél nagyobb a teljesítmény leadás, annál instabilabbak a feszek.
de tegnap este pár órát játszottam, és egyszer sem lépett ki.
Egyébként már a legvégsõ(?) terepen vagyok, 46. szint és asszem Black Lake-nek híjják a helyet (úgy néz ki, mint a Diabloban a Hell).
Amúgy egy kicsit csalódtam, mert itt már télleg csak gyakni kell. Már jó ideje nem találkoztam olyan ellenséggel, amelyiknek van esélye megsebezni engem.
Úgy írtottam a sárkánylovasokat, hogy 1HP-t sem(!) tudtak rólam leütni! Persze azért van ez, mert a fire és lighting resistance-m 100 felett van (mindig nulla sebzés), a spirit resistance 95 (5% sebzés) és a poison meg 80 (20% sebzés). Az agilitym is olyan 140 körül van, és a hozzám hasonló szintû lényeknek kb 20% esélye van megsebezni engem, de ezek már mind mágiával támadnak (tûz vagy villám sebzés), ezért soha nem tudnak megsebezni. Csak azoknak van esélyük, akiknek fizikai támadása van, de nekik sem sok a magas agilitym miatt. Az egész játék szó szerint mészárlássá változott. A sárkánylovasokon még az sem segít, hogy megfagyasztanak (akárhányan is támadnak egyszerre), mert nincs fizikai támadásuk és a varázslataik nullát sebeznek engem.
Uncsi.
Alighanem ma este befejezem ezt a nagyszerû játékot! :-)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
-Fizikai RAM pedig 512MB (2x256) Samsung 2-2-2 latency-vel.
Bár ennek aztán elégnek kéne lennie a javából. Az is lehet, hogy a motor BUG-os, mert ha pl. sok az enemy, meg igen részletes mellette a táj, akkor a DD hajlamos belassulni egy picit. Ugyanakkor meg a Doom3 alpha nem lassul le ennyire, szóval ez azért gázos😊
3HDD
DVD/CD-író
1800 Xp
TV-kártya
VGA
SOUND
stb... És atomstabil az egész rendszer, bár az igaz, hogy az alaplap Epox, az meg igencsak biztonságos.
most megyek, majd holnap újra leszek.
csá!
Ha megfog a gamma,akkor tuti végigtolom.(legfeljebb utána engem zárnak a padlásra:-)
Divinity a Diablo összes zavaró hülyeségét kijavítja. Amikor láttam, hogy ebben bárhol lehet save-lni, táncra perdültem örömömben.
Ami zavaró benne:
Néha olyan érzése van az embernek, hogy a fejlesztõk siettek befejezni a programot és az eddig precizen kidolgozott világ sokszor (fõleg a játék végefelé) egy hosszan bejárható sima hentelésrõl szól, feladat nélkül, viszont jóval unalmasabb ez a hent, mint mondjuk a Diabloban.
Van amikor nyakadba szedsz akár 6-7 küldetést és azért valljuk meg ezeket megoldani elég hosszú idõ, mivel mindegyiknek megvan a maga módja. Egyáltalán nem kézenfekvõ mikor mit kell csinálni, ez viszont kifejezetten tetszik is, mert a programozók bemerték vállalni a gondolkodtatóbb játékmenetet, viszont nem is tetszik, mert néha borzasztóan frusztláló a kies pályákon (mivel már mindenki halott) keresgélni órákig a feladat után kutatva.
Nincs kidolgozva, megfelelõen elosztva és erõsorrendbe rakva jónéhány képesség. Emiatt sokszor csalóka kép alakulhat ki, ha az ember egy magasabb szintû képességet tanul meg. Ez egyszerûen nem lett letesztelve. Viszont szám szerint meg annyi van, hogy ez némiképp ellensúlyozza az elõzõ hibát.
Nem tesz függõvé, csak jó vele játszani. Nekem meg néha az kell, pláne egy RPG-nél, hogy teljesen benne legyek, bele éljem magamat. Ilyet egyenlõre a Diablo vagy a Gothic II ad.
Jó oldal:
Nagyon jó a sztori, és kevés a bug a játékban, sokszor pedig olyan apró részletességekre lettem figyelmes ami páratlan egy ilyen nagy volumenü RPG-ben. Pl: Miután kiderítjük, hogy Dorian a marhatolvaj, Janus börtönbezáratja. És mikor beosontam a börtönbe a csatornarendszeren keresztül, OTT VOLT Dorian a cellában! Ez nagyon cool. De amin padlóztam: Bementem egy kocsmába elbeszélgettem az emberekkel, majd jó 5-6 szintlépés, sok utazás és kaland megoldása után visszatértem ugyanoda. És mikor megkérdeztem mi hír járja errefele, akkor az én cselekedeteimet kezdék el mesélni a vendégek, de úgy hogy nem tudták, hogy én csináltam meg, csak egy hõst említettek és hogy képzeljem el ezt meg ezt csinálta az a hõs... Ez nagyon jó érzéssel töltött el, és a program részérõl pedig hatalmas pozitívum.
A grafika szédületesen aprólékos és nagyon szép is. Nincs unalmas helyszín, csak a borzasztóan nagy terepek vállnak egy idõ után uncsivá, mert ott csak gyakni kell és ez ebben a játékban már kifejezetten rossz. Pláne ha sokat kell, mert egy idõ után ráérzünk a játék ízére és már nagyon jól tudjuk, hogy ez a progi nem a féktelen gyakásról szól. Ezért zavaró a dolog.
A zenei rész annyira hangulatos és remek megoldásnak tartom, hogy néha egyszerûen megszûnik, majd hirtelen visszatér. Magával ragadó, segít jobban belemerülni a játékba és magával ragadóvá tenni a játékot.
Ez egy jó játék, de nem lesz népszerû, mert kicsi az a tábor, akiknek bejön. Ugyanis elsõ ránézésre és egy 15-20 perc játszás alatt nem alakul ki az emberben az a kép, hogy márpedig ezt nekem akkor végig kell vinnem és ez valami abszolult ász progi. Sajnos itt játszani kell legalább 7-8 órát, hogy egyáltalán rálehessen érezni a progira és utána is lesz meglepetés bõven, de akkor már kialakult az a fajta kötõdés ami miatt az ember végigviszi. Igy sokakat elriaszt majd, pedig ha jobban belegondolok, ezt a progit nagy kár kihagyni bárkinek is.
Aki attól fél, hogy hosszú, azt most megnyugtatom: Nem hosszú, de válhat hosszúvá. Viszont egy hét alatt napi 5-6 óra játékkal kivesézhetõ ha sietõsebbre vesszük a figurát...
Kb. ennyi..
ezt elfelejtettem írni
Szvsz grafikailag gagyibb,mint a diablo,jobban 2d-snek tünik(tudom,hogy mindkettö 2-ds,de a diablo valahogy kevésbé).Ezen inkább ráfekszenek a karakterek a tájra.
2. Minek van ez a stratégiai játékoknál szokásos fekete köd,vagy mi,miért nem látod a teljes képernyöt?
...... egyelöre ennyi,majd késöbb még biztos panaszkodom tovább:-)))
De azé nem rossz a gamma.
thx.
Nos. Asszem az ATI a ludas. Nálam Nvidia van és D3D-ben a legszebb.
Nálatok nem volt gond a D3D-vel? Mert én szoftveresen kívül,csak DDraw-ba tudom a gammát jáccani.Mikor átteszem D3D-be akkor fekete képernyö,oszt csókolom.
Mondjuk nekem ATI-m van lehet,hogy az a ludas....
Én skórpiókat tettem le és állandóan futottam ide oda (már amennyire lehetett, a kevés hely miatt) mivel õ a hell spikeot nyomatta folyton. Viszont az egyik kedvenc varázslatom és talán az egyik legjobban használható is a játékban: Burning Wall-al iszonyat lehet pusztítani, ha ezt megtanultad és van mondjuk már rá 2-3 pontod, elõbb utóbb kifekszik tõle mindenki. Az a jó, ha belesétál az enemy akkor ott rázkódik benne így neked max. ütni kell.
Te hogyan gyõzted le az a rohadt mágust, akinek a pálcája a 3. relikvia? Mer' én most ott szívok, mint a torkosborz...