Divine Divinity demo
-
Árnyvadász #537 Normalon vittem végig. A főellenfél kb. 10 másodperc alatt meghalt. Leraktam 8db 5-ös szintű skorpiót és hamar megunta az életét. De nem ezzel volt a baj, hanem magával az utolsó helyszínnel. Az egész egy rohadt idegesítő (bár grafikailag eszméletlenül szép) labirintusrendszer és ez ismétlődik minden egyes gonosznál. Mert a heteket megölő gonoszok, mind egy ilyen labirintusszerűségben laknak. Ez annyira vérgyenge, hogy azt hittem behalok mire végre befejeztem a játékot. Amennyire nagyszerű az egész játék felfogása és kihivó feladatai, ötletes sztoriszálai és RPG elemei, a vége pont ilyen kiábrándítóan szürke, egyhangú és hangulatlan, totális negatív élmény.
Csak szét tudom tárni a karom. Nem értem. Elfogyott a puskapor. Ez van.
VISZONT! www.hardwired.hu-n PANZERS VIDEO letölthető. Gyerekek ez...Történelmien durva! Nincs szó rá, ezt látni kell. Már teljesen mind1, mikor lesz HL2, H&D2, Diablo III, ami ebben a videóban van (és mindez egy RTS -ben!!) arra nem lehet mit mondani. Ez ütni fog mindent... C&C:Generals, Warcraft III és a többi a PANZERS mellett, így előreláthatólag labdába sem rúg, semmilyen szinten. Remélem nem lesz elcseszve, de a megjelenési dátum megnyugtatott, mert: 2004 első fele. KÉSZÜLJETEK!!!