Divine Divinity demo
-
aha, nekem sem lassult még be a gáma, egyszer sem.
egyébként 400W tápom van, de mint írtam Codegen, és a gagyibbaknak jóval kissebb az igazi telejsítménye, valamint minél nagyobb a teljesítmény leadás, annál instabilabbak a feszek.
de tegnap este pár órát játszottam, és egyszer sem lépett ki.
Egyébként már a legvégső(?) terepen vagyok, 46. szint és asszem Black Lake-nek híjják a helyet (úgy néz ki, mint a Diabloban a Hell).
Amúgy egy kicsit csalódtam, mert itt már télleg csak gyakni kell. Már jó ideje nem találkoztam olyan ellenséggel, amelyiknek van esélye megsebezni engem.
Úgy írtottam a sárkánylovasokat, hogy 1HP-t sem(!) tudtak rólam leütni! Persze azért van ez, mert a fire és lighting resistance-m 100 felett van (mindig nulla sebzés), a spirit resistance 95 (5% sebzés) és a poison meg 80 (20% sebzés). Az agilitym is olyan 140 körül van, és a hozzám hasonló szintű lényeknek kb 20% esélye van megsebezni engem, de ezek már mind mágiával támadnak (tűz vagy villám sebzés), ezért soha nem tudnak megsebezni. Csak azoknak van esélyük, akiknek fizikai támadása van, de nekik sem sok a magas agilitym miatt. Az egész játék szó szerint mészárlássá változott. A sárkánylovasokon még az sem segít, hogy megfagyasztanak (akárhányan is támadnak egyszerre), mert nincs fizikai támadásuk és a varázslataik nullát sebeznek engem.
Uncsi.