Divine Divinity demo
  • Árnyvadász
    Hi!

Mike ha esetleg erre jársz éppen, akkor megoszthatnál velem egy két fontosabb infót, ami kialakult benned a játék alatt. Nemrég vettem meg és nagyon tetszik, bár még nagyon az elején vagyok, mindössze lvl11-es. Éppen ezért szeretném ha megosztanád a tapasztalataidat. Amúgy Tűlélőt indítottam... De tanulok mágus és harcos képzetségeket is. Ami fura, hogy rengeteg küldetés van, de sokhoz egyszerűen kevés vagyok, pedig a pálya elején vannak. Ezt azért érdekesen oldották meg a készítők. Sokat csak úgy tudtam megcsinálni, ha már fejlődtem és sokkal erősebben mentem vissza, de volt olyan amit még így sem.

Viszont egy fontos kérdés: Ha megtanulom az Alchemy képességet, akkor az erdőben található gyógynövényekből (Herbs) tudok készíteni potiont? Mert üvegcsém van, a képesség már majdnem megvan (néhány XP kell már csak), de mivel nincsen még Alchemy-m, nem is tudom leszedni a növényeket. Gondolom utána simán. Igazából az az idegesítő, hogy egy sima potion is rohadt drága, aranyam meg van, de azért mindig fogy. És ha elindulok barangolni, szinte mindig leszednek az ellenfelek (ezek is brutál erősek még) és mehetek vissza az ágyamba, ami már nem éppen van közel. Ezek a mászkálások eléggé kiábrándítóak. Teleport követ is csak egyet találtam, de azzal csak egy sírboltba tudtam magamat elvinni. Egyenlőre az ott lévő zárt ajtót sem engedi kinyitni a progi. Nyilván magasabb szintű lock pick képesség kell hozzá. Nekem 2-es egyenlőre. De ez nem volt elég. Szóval vannak még dolgok, ráádásúl a farmok közelében bújkáló Sir Richardot üldöző assasint is képtelenség eltenni lábalól... Egyenlőre..Az a fura, hogy adnak egy küldit az NPC-k, de azt nem lehet megcsinálni, vagy irtó nagy mázlival, illetve kitartással. Ez persze életszagú, csak kicsit idegesítő.. Nahh egyenlőre ennyi... Majd írj, ha jössz ide, de írhat más is aki előrehaladott állapotban jár a programban. Thx