Megszűnik a 150,-Ft-os kedvezmény július 1-től
  • Mike
    #175
    Azért kedves Garfield, mert nagyon sok mebernek a Matáv adja az egyetlen lehetőséget a világháló eléréséhez. És azlrt 10e forint, mert nagyon sokan vannak kis hazánkban akiknek még ez is sok. És nagyon sokan használják a freesatartot, hiába olyan lassú, mert nincs pénzük az internetre. Nem hiszem, hogy ez a réteg megszálottan töltögetne. Aki annyira töltögetni akar, az megoldja máshogy.
    Tudod, kedves Garfield ez egy életforma, amiről nem egykönnyen mond le az meber. Hanem csak ha nagyon muszály, és teljesen ellehetetlenítik.
    Tudod, kedves Garfield, nekem is Chellom van a UPC-től, amiért fizetek is havi 11e-t, ami azért elég sok, ha lenne családom, és mondjuk havi netto 60e-ból kéne kigazdálkodni.
    Tudod, kedves Garfield, ezzel együtt messzemenőkig támogatom a dial-up-os közösséget, mert én is sokáig csináltam, nagyon sokáig nem is saját accounttal, mert nem volt arra pénzem, hogy a havi 10-12e Ft telefonszámla mellett még az isp-nek is adjak havi 6-7e-t. Mert dial-up-nál az isp-nek külön tejelsz, és nem is keveset.
    És emlékszem arra amikor óránkánt 240 Ft volt éjszaka! a net

    Ugyhogy én nem használok Axelerot, Westelt sem, és a isdn-t is visszaadom amint lehet.
    Sőt ha a upc telefonos szolgáltatását elindítja, elgondolkodom majd azon is.