• Borg
    Nos, mint moderátor ennyit fűznék az itt történtekhez/töröltekhez.

1. Ez -lévén populáris gameről van szó- elég nagy topiccá nőtte ki magát, értsd nagyon sok ember nézi, is ir bele aktivan, GTA3 témában. Tessék türelemmel lenni, ha kicsit sokáig tart mire válasz érkezik a te -átalad természtesen überfontosnak megitélt- kérdésedre.

2. Eddig _MINDEN_ esetben érkezett az emberek kérdésére kielégitő válasz, ABBAN AZ ESTBEN, HA
    -a kérdést nem rágtuk meg már 500000szer itt
    -van megoldás a kérdésre
    -valaki tudja a legalább egy létező megoldást a kérdésre
    Ha a fentiek közül nem teljesül egyik valamelyik akkor AKÁRMELYIK FÓRUMON AKÁRMELYIK TÉMÁBAN HIÁBA VÁRSZ MEGOLDÁST.

3. Mindezeken túl, ha valaki ilyen esetben úgy reagál mint ahogy azt láthattuk, hogy "szétbaszom a fórumot" meg satöbbi, akkor az csak önmagában keresse a hibát attól kezdve. Úgyis ki lesz moderálva ami nem illik ide (és máshova), szóval semmi értelme.

4. A többieknek szólva, légyszi ti meg NE reagáljatok -hasonló hangnemben meg főleg ne- az ilyen emberekre, mert azzal csak a moderátor dolgát nehezititek. Értem én, hogy felkapja a vizet ezen a normális emberdió, de nem kell. Mindenki látja, mindenkinek megvan a véleménye, én meg amint tudom eltávolitom.