7566
  • Hitm@n
    Valakinek nincsenek meg véletlenül az eredeti Kuruma és Stallion textúrái?Ugyanis kicseréltem őket másikra,de hiába állítom vissza a biztonsági mentésről,akkor is hibás:a Stallion csak fehér színben pompázik,a Kuruma meg csak fehéren törik.Ezt hogy lehetne visszaállítani? -remélem nem csak "re-install"-lal :)
  • The Garrett
    annak örülök!! én bánkódtam régen a Motor miatt hogy nincs ...de már van :D
  • The Garrett
    hoppá :D
  • The Garrett
    nem tudom akkor képszerkesztővel kezelvevan+ a ház is igen érdekes
  • The Garrett
    az a kamionos nem ugy néz ki mint egy in-game kép...
  • Ron Ragm
    ijen kép nálam EGYÁTALÁN nincs az intróban. bugos a gta-d:D
  • Borg
    esetleg in-game képek?
    ezeknek itt nem sok értelmük van...
  • The Garrett
    Ati nem veszed észre ,hogy ez a pókember? Csak most Cartelles nek álcázta magát!
  • Me Ga
    Ezerszer volt már, olvass vissza.
    Egyébként rossz a crack, azért csinálja.
  • Juster
    LEhet, hogy ez csak egyéni probléma, de a játékban sajnos nem tudok menteni. Pontosabban tudok, csak amikor vissza akarom tölteni kilép...
    Mi a teendő?????
    Ha valaki tudja, írja már meg....
    Lehet e-mail is, de a fórumba is.
    THANKX
  • Atta
    Lehet, hogy már kicsit unalmas de én még mindig találtam valami kifogásolható dolgot a kezdősztoriban. Valaki azt írta és igaza is volt, hogy Catalina engem lő le. De egy kérdésem még mindig lenne, akkor a karteles tud járni a falon?

Ja és köszi a felvilágosítást a képfelrakásról.
  • Atta
  • Borg
    Azért ne hozz ki sokat belöle:)

na de gta3 a téma.. /e-mail
  • Mhosah
  • Mhosah
  • Hitm@n
    Köszi!
  • Mhosah
    Bocsi és többet nem fordul elö hogy hogy te vagy a moderator és hogy tudod kitörölni a dolgokat bocs hogy ilyen kiváncsi vagyok de még nem hallottam ilyenröl mégegyszer bocs hogy ilyen csúnyán beszéltem!!!!Te indítottad az oldalt csak megváltoztattad a neved?
  • Borg
    Nos, mint moderátor ennyit fűznék az itt történtekhez/töröltekhez.

1. Ez -lévén populáris gameről van szó- elég nagy topiccá nőtte ki magát, értsd nagyon sok ember nézi, is ir bele aktivan, GTA3 témában. Tessék türelemmel lenni, ha kicsit sokáig tart mire válasz érkezik a te -átalad természtesen überfontosnak megitélt- kérdésedre.

2. Eddig _MINDEN_ esetben érkezett az emberek kérdésére kielégitő válasz, ABBAN AZ ESTBEN, HA
    -a kérdést nem rágtuk meg már 500000szer itt
    -van megoldás a kérdésre
    -valaki tudja a legalább egy létező megoldást a kérdésre
    Ha a fentiek közül nem teljesül egyik valamelyik akkor AKÁRMELYIK FÓRUMON AKÁRMELYIK TÉMÁBAN HIÁBA VÁRSZ MEGOLDÁST.

3. Mindezeken túl, ha valaki ilyen esetben úgy reagál mint ahogy azt láthattuk, hogy "szétbaszom a fórumot" meg satöbbi, akkor az csak önmagában keresse a hibát attól kezdve. Úgyis ki lesz moderálva ami nem illik ide (és máshova), szóval semmi értelme.

4. A többieknek szólva, légyszi ti meg NE reagáljatok -hasonló hangnemben meg főleg ne- az ilyen emberekre, mert azzal csak a moderátor dolgát nehezititek. Értem én, hogy felkapja a vizet ezen a normális emberdió, de nem kell. Mindenki látja, mindenkinek megvan a véleménye, én meg amint tudom eltávolitom.
  • Borg
    a default.ide-ben a poorfamilyt az autó sorában cseréld richfamilyre, lehet nem ez a legjobb megoldás, de láthatóan több lett belöle az utcákon
  • Mike at home
    na ams mar ide is veste
    en meg rendes leszek

katt ide
  • Mike at home
    xp patch kell hozza, kezdj el a topicban keresgelni, talalsz linket, mar parszor szo volt rola
  • Ams
    the garrett:ha nem tudod akkor ne szolj bele
    WiZso:ez kell neked:http://download.microsoft.com/download/whistler/Patch/Q306676/WXP/HU/Q306676_WXP_SP1_x86_HUN.exe
  • The Garrett
    hm azzal mennie kéne rendesen... szedd le a 30.82 es DEtonátort... mást nem tudok...
  • The Garrett
    jah.. az vid kártya probléma.

Szedd le legujabb zsir drivereket meg ilyenek.

Milyen kártyád van?
  • The Garrett
    hát attólfügg mi a hiba... ha kell egy másik exe filee akkor kérdem van e ICQ-d? vagy valami ahova tudok esetleg küldeni egyet?
  • The Garrett
    egészségedre!
  • CSOCSO
    ideképcsere?? jézusom de korán van.. szal az ideképhelye
  • CSOCSO
    az ideképcsere elé mögé meg macskaköröm kell
  • The Garrett
    felteszed netre valahova: tökéletes hely pl a ftp.supergamez.hu és utánna

< i m g src=ideaképcíme >

a szóközök a kacsacsőrök elé és az img közé nem kellenek
  • Atta
    Hogy kell ide képet feltenni? (fontos lenne, hogy minél előbb megtudjam)
  • CSOCSO
    miért?:)
  • Gerry
    Ezt most kinek írtad? Ugye nem nekem?
  • CSOCSO
    nah kocsi hozzáadása: img tool al cseréld ki a régi txd-t meg dff et az ujra ( vag gta3.txd meg nemtom melyik amásik:))
    aztán megnyitod a reshackel megkeresed azt a texturat amit updatelni akarsz..pl a sárga bömös.. ez nemtom mlyik auto de azhem a blista szal kikeresed a blistát majd ott vannak a texturák rákattintasz az egyikre és ugyanazt kikeresed és felteszed.. ekkor felülírja szal elviletg könnyű csak nekem 3 blistám van meg minden és ugy szar az egész szal nekem majd ujrainstalálás lesz mert 4 perc mire kitöröl egy autot a gamezből-
  • Gerry
    Aha, kössz, majd megnézem, hátha szerencsém lesz, és megy a dolog...
  • Ron Ragm
    asszem a gxt-ben.
  • Gerry
    Valami reakció #5742-ra? Vagy annyira nagy hülyeség, hogy nem is foglalkoztok vele(m)?!?
  • Gerry
    Ez így van, legalábbis én is ezt szűrtem le az intro-ból...
  • Ron Ragm
    nah akkor mindenki felvilágosításaként az alapsztori:
    Te, egy cartel és a csajod, Catalina (vagy ki) épp menekültök egy bankrablásból. Lelő téged, ez neki azért jó, mert így övé az összes máni, éés van kire kenni a dolgot (meg már szerintem rég találkozgatott az új hapsijával) A kórházban ébredsz, ahonnan a zsaruk visznek már a dutyiba.
    Társaid, 8ball és Salvatore (ez enm biztos, de rá hasonlított az ürge) nem éppen felemelő társaság, de szerencsére megérkezik egy alakulat (hogy miért cartellesek...), akik kiszedik az öreget. Ti visszaéltek a soha nem visszatérő alkalommal, és 8ballal együtt megszöktök. Halleluja, assziszik meghaltatok (mert nem kezdenek el körözni a játék elején), ideje karriert építeni az alvilágban.
  • Ron Ragm
    "Sorry babe, i'm an anbitious girl and you, you're just small time" avagy a GTA3 fordítás szerint "Sajnálom kedvesem, de tudod én nagyratörő lány vagyok, és rád sajnos nincs többé szükségem."
    KIZÁRT hogy ezt a cartellesnek mondja:PPP
    és téged lőtt le. Mellesleg ha a játékban palacsintává lapítanak egy tankkal akkor is feléledsz a kórházban:PPP
  • Ron Ragm
    amíg te a zsarukkal foglalkoztál megszökött:P
    vagy szétrúgták a seggét:)