Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • mulli1986
    Utánanéztem ennek a poénnak és most éppen a balázs műsorában elhangzott beszélgetést hallgatom, ahol Boldogkői Zsolttal vizátik. Hallottam már nagy hülyeségeket beszélni Gödényt, nem is értek egyet azzal hogy minek vergődik ennyit az intézkedéseken, főleg a maszkon. Nem nagy dolog maszkot hordani én úgy gondolom. De ez a vita egyértelműen az ő javára dőlt el. Jól érvel, türelmes, tisztán beszél. Zsolt folyamatosan türelmetlenül beledumál, arogánsan beszél, személyeskedik. Gyakorlatilag lejáratja magát ebben a beszélgetésben..
    Az már másik kérdés hogy a "nem kötelező" oltással én se értek egyet, de az más kérdés...
    Mondom ezt úgy hogy én, a terhes feleségem, 61 éves Apám, és az 55 éves barátnője is átesett a víruson. Nekünk nem volt tünet a szaglás kiesésen kívül, nekik pár napos láz volt. Egy közvetlen ismerősöm volt, akinek rokona halt meg korona vírusban.
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.12.15. 08:52:47