378948

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • flashpointer2
    ezaz, koszi :D
  • RelakS
    Agymenők (Brain Donors)

• 0Fritz
    A dildód kalandja, amikor utazol.

• 0Fritz

• toza #376253
    nem ez az

• flashpointer2
    valaki ismeri azt a gif-et ami egy filmbol van, egy csavo kezd el egy kezitaskabol kihajtani egy asztalt, aztan kijon belole egy pc nyomtato monitor minden, aztan elkezd szamlazni, ketten meg csak ott nezik hogy ezt most hogy. Sehogy nem adja ki talalatnak...
  • toza #376251
    ha unatkozal... vagy nem faj a csuklod eleget.
  • BenedekFeco
  • RelakS
    Fel sem tűnt, pedig az állva tüzelő Smith-nél tisztán látni, hogy a pisztoly az alsó típus
  • mcmoha
  • mcmoha
  • mcmoha
  • mcmoha
    Igazad van.

• Ninju
  • mcmoha
    Nem az ujjamból szoptam, nézz utána.
  • Caliph
    de van. amiről én beszéltem,hogy szemből nem biztos hogy átjön,mert a ezeknek máshogy van kialakítva a sin,mint pl egy glocknál

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.11.04. 10:05:49
  • Ninju
    Erre azért sok pénzt ne tegyél.
  • RelakS
    Van itthon valami Feldene diszpergáló tabletta. Azt is a Pfizer gyártotta.

Ez az információ szerintem pont annyit jelent, mint a lenti kép
  • mcmoha
    A Desert Eagle-nek eltér a működési elve a többi pisztolyétol, ezért nincs hátrasiklás.
  • 0Fritz

• ximix #376237
    Tilos vizet önteni a forró, lángoló olajra !
    A tűzhelyet lekapcsolni, majd az edényt le kell takarni egy fedővel és az oxigén hiány miatt kialszik a tűz.

Elrettentés kép emberünk csinált egy konyhai atom villanást.
    gif
  • ximix #376236
    Szeeva tessa
    gif

Ő egy ló csak elvan varázsolva
    gif

Cica ruci
    gif

Don Cicus

Dart Boo Vader
    gif

Macska kuckó

• PLaci #376235
    Mit kéne látnunk ezen a 2015 -ös képen?
  • RelakS
    ja, az elhasalóról van szó.
    Amikor a másikat mutatják oldalról, ott szépen minden a helyén van
  • Caliph
    ezek olyan dolgok,hogy egyszeri megnézésnél a moziban vagy otthon a kanapén észre sem veszed...max sokadszorra,esetleg belassítva,vagy ha valaki megirta a neten és megnézed hogy tényleg :)
    engem nem zavart,többször megnéztem fel se tűnt csak miután lassítva néztem :D
    amúgy a stukker ami van az ügynököknél fura sinmozgással dolgozik,szemből szinte nem is látod,van youtube vidi is a fegyó elvileg egy IMI Desert Eagle Mark XIX.
    mielőtt elhasal a másik ügynök ott lassításnál látszik két cgi lövés szerintem,de elhasalásnál 3:22nél a takarásban lévő smith ügynök tüzel nem az elfekvő másik. lassításnál látszik.
    élményből nem vesz el,moziban fel se tűnt,meg kb amikor itthon néztem akkor sem,csak hogy rávilágítottál,igy néztem újra :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.11.02. 21:55:06
  • RelakS
    Ez volna a lényeg.
    Lassítva röpködnek a Smith ügynökök, egyik lövésnél hátramegy a pisztolyuk teteje (mittudoménhogyhívják, sín?) a másiknál meg nem = bevágtak még 1-2 lövést, csak nem elég alaposan.

Ahogy nézem, a hüvely kilökődést is elfelejtették
  • nordan
  • Bokafix2
    Ő volt az ---> #376187

Cage filmjéből rúgták ki, mivel éles lőszert vitt be a forgatásra, és azzal lövöldözött sörös dobozokra.
    A Rust-nál meg már azelőtt baj volt a biztonsággal, hogy bekövetkezett volna a tragédia. Több stábtag még a baleset előtt otthagyta a filmet, mert veszélyesek voltak a munkakörülmények, és még rendesen meg sem voltak fizetve.
  • Caliph
    olvastam valami cikket,hogy egy hires fegyvermester nem vállalta a felkéréset mert a szűk pénzügyi keret miatt nem volt pénz csak 1 aszisztensre,és úgy divik hogy a legalább 2re szükség van hogy ne kavarodjanak a dolgok. aztán ki tudja hogy megy arra. ja meg hogy a fegyvermesternek aki ebben volt,már volt balesete fegyverrel forgatáson
  • vérpocok
    Talán tisztában kéne lenni a joggal... a hatályos jogszabályok szerint ugyanis, ha a kárt vagy balesetet a munkáltató (ez esetben az executive producer) működési körébe eső ok idézte elő, a felelőssége akkor is fennáll, ha az a bizonyos ok nem volt elhárítható. Tehát a jog alapján Baldwin még akkor is felelős lenne, ha nem ő húzta volna meg a ravaszt. Szóval simán elképzelhető egy cirka másfél év börtön.
  • nordan
    azigen

https://twitter.com/Trainwreckstv/status/1455259945092337664
  • 0Fritz
    Dum Dum-okat kell használni és nincs több gond.

• repvez
    miböl gondolod, ha egységesen beszuntetik , akkor majd minden filmnek lesz Matrix szintu költségvetése és olyan minöségű CGI csapata?
    Majd jönnek a kongoi verziok

Amugy abban meg mi a probléma, hogy van törkolat tüz, de nem mozdul meg a fegyver? láttál valos lövést lassitva? ott is már rég kirepült a lovedék, mire elkezd elmozdulni a zárszerkezet és a kéz ,
  • RelakS
    Gagyi CGI lövések

Mint a Mátrixban, amikor Neo fűrészel a helikopterről, és ahogy az egyik ügynök ugrik, torkolattűz van, de a pisztolya meg sem mozdul? :D
  • repvez
    egyrészt nem értem, hogy milyen szabályzás és elöirás van amcsiban, hogy igy lehet keverni a dolgokat egy forgatás alkalmával.
    Eleve onnan kellene indulni, hogy éles löszernek a forgatási helyszin közelében sem szabadna lenni.
    Kettö , töltettlen fegyver nincs, igy akármilyen szinész kap fegyvert az amikor átveszi a kellékestól, kötelessége lenne megviszgálni, hogy nincs töltve és nem sérült, majd ha nem ért hozzá akkor a jelenlétében egy fegyvermester betáraz neki. De ha a szerepében jo akar lenni ez nem okozhatna neki gondot, hiszen ott is kell tárazni és csöre tölteni.
    harmadsorban a vaklöszer mivel nincs elötte lövedék igy nem generál kellö gáznyomást , hogy az automata fegyvereket ujra felhuzza , ezért kell csöszükítüt feltenni a csö végére.
    ÉS ez ahogy a neve is mutatja, leszükiti a csö átmérőjét, igy semmi más nem tudja elhagyni a csövet csak a égésgáz.
    Ez a revorverekre is kellne, hogy megelözzék az olyan eseteket mint Brendon Lee halála, de akár egy kis törmelék is belemehet a lövés elötti jelenetnél.

Negyediknél, meg minden jelenet végén ha már nem hasunálják a fegyvert meg kell takaritani kivul belül.

Ha csak ezeket az apro egyszerü lépéseket betartják akkor nem fordulhatna elö halálos lövés. sérülés igen ,mert azt nem lehet elkerülni, ha valaki közelről mondjuk szembe lönek vagy anyaghiba miatt berobban a kezébe valami.

DE megint egy olyan szabályt hoznak ami teljesen kitilt minden löszert , ahelyett, hogy ezeket az egyszerü dolgokat betartanák, filléres dolgok, most majd milliokért csinálnak gagyi CGI lövéseket.
  • Sippie
    dehát őt szándékosan likdiválta a triád, az más azért
  • Alien69
    De, miért is felelős Ő??? Azért, mert producer is??? Oszt mi van? Azért vannak a kellékesek, hogy ne legyen ilyen baleset. Pont azért lett volna könnyű dolguk, mert ugye ott minden hülyének, (lásd kellékes) VAN fegyvere, több is. Ergo, a valóságban forgatáson SEMMI keresnie valónak nincsen éles lőszernek!
    Amúgy, vaktölténnyel is öltek már meg forgatáson embert, lásd: Brandon Lee, Bruce Lee fia!
  • Zsoltee_a_bator
    Ebben van valami
  • extra sensory
    Épp ez az: kívülről nem lehet megállapítani, hogy mennyire van szétesve. Ezért is kellett volna a privát fotóalbumában meghagyni ezt a képet, és nem az Instagramra kiposztolni az 1 milliós követőtáborának, ezáltal is felesleges haragot indukálva, hiszen a felhasználók tömegei nem tudják megállapítani, hogy ő most valójában mit érez, csak annyit látnak, hogy önfeledten boldognak tűnik. Ez a dolog eléggé fonákul jött ki most, főleg annak fényében, hogy a lelőtt nő is egy kisgyerekes anyuka volt.
  • Zsoltee_a_bator
    Nem a cukorkara meg a legjobb jelmezre gyur.. Ilyen alkalomkor a gyerek miatt kimesz, smiley fel, stb akkor is ha depresszios, vagy felholt vagy.

Kivulrol nem tudod megallapitani, mennyire van szetesve az ugy miatt.