Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.



SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Caliph
    #370423
    igaz amit irsz,de azért a bandák (és itt most nem csak az afroamerikai,hanem minden más,latinó,olasz maffia,fehér motorosok stb stb be lehet tolni ide minden színt és raszt)elég sokatt tettek azért hogy egy rendőrnek viszkessen az ujja a ravaszon már egy sima autos igazoltatásnál is. A rendőr se akar meghalni,otthagyni a családot egy ilyen tök fölös igazoltatos lepuffantásnál.

    Ez a konkrét esetben én is floyd mellé állnék,legalábbis indokalatlan volt a megbilincselt ember nyakán térdelni ilyen sokáig(persze ez is rendőri oktatás része,bár nyilván nem ilyen hosszan miután ártalmatlanítva van)

    A dolog másik oldala hogy ezért szétverni egy várost,és minden fehért aki épp szembejön ,az szintén indokolatlan. meg lehet nézni a videókat mit művelnek egyesek egy épp elkapott fehér emberrel akinek semmi köze az egészhez. Vagy kollektívan minden fehér bűnös egy rendőr miatt? ez akkor nem általánosítás? majdhogynem rasszizmus? de hát fehér ember ellen olyan biztos nem lehet.

    És akkor jön a sallang: kivételek mindig vannak.
    csak egyszer már a korrektség jegyében el kéne kezdeni statisztikázni a börtönökben...nálunk is. csak hogy kijöjjenek az arányok.
    de hát ezt nem lehet,mert rasszizmus.
    És végre nem éppen aktuális választáskor megvehető szavazatnak tekinteni őket ,hanem keményen kikényszerítve,és segítve az iskoláztatást,a bejárást, a tanulást,hogy ne a bandákban lássa csórikám a jövőt
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.06.04. 19:24:36