Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • morcosqtya
    Az a baj, hogy látszólag értelmes emberek is 2018-ban még mindig elhiszik ezt a "jobboldali" kontra "baloldali" ellentétet és politikai kultúrát holott rég nem ideológia az alapja egyik pártnak vagy "oldalnak" sem.
    Soha nem szavaztam MSZP-re vagy baloldalra csak hogy tudd.
    Soha nem tetszett a baloldali túlsúly a médiában és nem ezért nem tetszik a jelenlegi helyzet hanem mert egyszerűen végletekig torz.
    Mint ahogy torz lett a választási rendszer és eljárásrend is, kizárólag úgy lett átírva ahogy az egyik "oldalnak" jó... maradjunk tényszerűek: ahogy egyetlenegy pártnak jó.
    Na ilyet anno nem mertek megtenni.
    A választókörzeteki határokat sem a baloldal rajzolta át.
    A győzteskompenzációs mandátumelosztási rendszert sem a baloldal hozta létre.
    Én is elmúltam 40 és dolgoztam állami szférában 14 évet, tudom mi volt régebben és mi van ott most. Szerencsére 2 éve kiléptem és soha többet vissza nem megyek. Tudnék mesélni olyan cirkalmas belső történeteket hogy a füled kettéállna.
    Az is érdekes, hogy ebben a tökéletes és tiszta "jobboldali" rendszerben amikor kiderült a baloldal és Demszki által elkövetett milliárdos M4 metro sikkasztási ügy akkor a jelentést AZONNAL kiosztották a sajtótájékoztatón, lefénymásolva 40 példányban :D hatalmas habzó szájjal kommunikálva, hogy "AZ EMBEREKNEK ISMERNI KELL AZ IGAZSÁGOT".... bele 20 kamerába meg mikrofonba.
    Most az Élios botrány kapcsán hol vannak a fénymásolatok, hol a kiosztó sajtótájékoztató? Hol az OLAF-jelentés? TITKOSÍTVA! :DDD
    Aha, köszönjük Emese.