Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Mr_no_NaMe
    Tikal: tehát akkor a 4 gyerekkori barátom 3 IT diplomával, 1 gépészmérnök diplomával hülyeségeket beszélnek, és ezt az egészet kitalálom. Ok, azt hiszel amit akarsz, én ebben élek és tudom mennyit keresnek és kerestek :D Nem mondom, hogy lehetetlen 300 fölött kapni kezdőként frissdiplomásként, de nem jellemző, vidéken pedig PLÁNE nem. Az más kérdés, hogy 1 év múlva kb a dupláját megkeresheted már ha mázlid van, és határ a csillagos ég, de ahogy Borg is írja tudni is kell a diploma mellé. Bár aki elvégez egy BME-t vagy OE-t akár kettessel, ott akarva akaratlanul lesz annyi tudása a delikvensnek, hogy leküzdjön az ottani szopás után egy helytállást egy új munkahelyen.

Amúgy nem tudom minek irkálsz válaszokat, ha el sem olvasod a kommentem: Püspökladányon találtam annyiért házat ami fél órára van Debrecenről, de le is írtam. És képzeld, pont azon az oldalon találtam a hirdetést. De most poénból már csak azért is beírtam Debrecent, és 13-14 millióért vannak olyan házak, amikhez kb hozzá se kell nyúlni. IGAZ, nem 5-6 millióért, de az agglomerációban találsz annyiért is.
    Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2018.06.01. 11:02:16