379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
nordan #365333 -
Te meg mi a leófaxt olvastál ki a sorokból, hogy ez jött le?
-
Lehet az is, nem én voltam ott.
-
nordan #365330 az ilyen aranyos lelkületü gyerekeket fejezik le hátizsákos túristaként és streamelik élőben az anyjuknak FB-on....... -
nordan #365329 kis része :D elvagy varázsolódva......hsamra ütök és 800-900 millió ember élhet kb így Indiában a 1.4 Milliárdból,de lehet keveset mondtam -
Fordítva. Ahova ellátogattak a barátaid az csak egy kis része az országnak, a nyomor meg a civilizálatlanság az a nagy része az országnak :) -
toza #365327 jo fogyokura...csak iszol 3 korty csapvizet,es mar mehet is a hasmenes maraton.
ismi 3 hetet volt kint ,ebbol kettot kb a wcn ulve toltott.. minusz 10+ kilo kb..
-
Sok embertől hallottam már, hogy nagyon sok csodás dolgot láttak ott és nagy élmény volt és vissza fog menni... stb. Ők valszeg nem a nyomornegyedekbe látogattak el meg a toilet beachre. Ez csak egy kis része, ebből nem lehet általános ítéletet hozni egy szubkontinensnyi országról... -
Had menjen! Lesz egy üres állás hamarosan...
-
nordan #365324 főnököd gondolom a Bollywood-i mozikból tájékozódik.......sok esze nem lehet -
nordan #365323 ez mostmár kezd elbaszottul elrugaszkodni a normalitástól....sajnálom a nyominger "fejlett gondolkodásu" nyugatiakat akik ezt élesben átélik -
nordan #365322 liberalizmus.............
-
-
toza #365320 ez lol egyebkent... -
-
toza #365318 -
-
NB2 #365316 Főnököm meg vágyik Indiába... Hiába beszéltem le róla, hogy az egy mocsoktenger... -
nordan #365315 1.4 MILLIÁRDAN! vannak...............no comment ha most idejönne az EU ba a fele 750 milla akkor is maradna bőven mi meg erre a szintre jutnánk -
Ugyanez van az arab népekkel is, csak ott nincs szent tehén :S -
toza #365313 -
A Gangeszbe meg beledobálják a hullákat, mert a hitük szerint az szent folyó és megtisztítja a lelkeket... úsznak benne a foszladozó tetemek, és egyébként is akkora a fertőzésveszély meg a higiéniátlanság a környéken hogy erősen javallott elkerülni, ha valakinek arra támadna kedve hogy arrafelé turistáskodjon. A szerzetesek magukra kenik a tehénszart mert a tehén is szent állat. Ha egy tehén úgy dönt hogy letáborozik az autóút kellős közepén, akkor inkább áll a forgalom addig, míg el nem mozdul onnan. Annyira a vallási dogmák, az ostoba hiedelmek és az emberalattiság rabjai, hogy tán soha nem fognak megszabadulni belőlük. Vannak ott is autók, meg modern technika, de valahogy szellemi szinten a társadalommal nem történt meg a civilizáció. -
-
-
Jobb lett volna nekik ha nem zavarják el a briteket, talán előrébb járnának a civilizációs ranglétrán... -
-
nordan #365307 egy kis eltérő kultúra
-
nordan #365306 -
Nyalókatartó
gifSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Red-Dead-Redemption-2 hintaló sim
Anya alig várom, hogy megismerd az új barátom, bármelyik percben megjöhet.
- kop, kop
Na mi van ?
-Á semmi csak a kéményseprő volt . . . .
Rakjátok meg azt az autót gyorsan.
- Igen főnök
De aztán semmi lazsa, égjen a kezetek alatt a munka .
- Igen főnök . . .
( a fenti srác elszigetelte magát a földtől így egy létlábon járó kondenzátorrá vált aki gyűjtötte magába az elektromosságot, majd mikor a platóhoz ért egyszerre kisült)
A mester dolgozik azaz aki tudja hova kell ütni :D
(tippre nem a vakolat hullott le, hanem amikor a födémet alázsaluzták deszkákból, arra földet simítottak, így a födém betonozás alja is sima lesz, nem olyan lépcsős, mintha csak a deszkák lettek volna)
Az úgy volt, hogy a kutya . . . .
Asterix & Obelix ma
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A tesó szépet mentett .
coub link
Hoppáré :D
Helló elejtetted a
1. távirányítót
2. telefonod
3. ráérsz délután . . .
Utoljára szerkesztette: ximix, 2019.01.26. 16:04:09 -
hát ha sok babot eszel,reflexből jön a basszus...
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.01.26. 15:05:42 -
-
BABREFLEX!
Ez se németes volt....
-
Loptam a képet fb csoportból, nem én satírozok. -
BladeW #365300 Akarsz róla beszélni?
-
Kicsit még fejlődsz még satírozásban és lassan csak 18+-al lehet feltenni a képeket :D -
-
-
-
-
toza #365294 tobbe mar nem... :(