Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Budapest sem a pesti belvárosból áll csak. A 8-kerben én se laknék szívesen, de vannak részek (nem Gazdagrétre gondolok) amik kifejezetten élhetők. Óbudán rengeteg hely van ami kertvárosos, tiszta idill környezet, többi külvárosi részen is akadnak ilyen nyugis részek.
Az albi része mondjuk nagyon igaz, cserébe itt kerületenként van egy pláza, SZTK, néhány kerületenként kórház meg hipermarket, mozi stb minden kerületben akad. Kisebb városokban meg jó ha van egy pláza ha arra vágysz, kórház is max egy. A vidéki riportokat se kell gondolom említeni, hogy néhány faluban, városban 2-3 településsel arrébb van csak kórház, háziorvos hetente egyszer...stb. Tömegközlekedéssel bárhol ott vagy 1-másfél órán belül, vidéken van hogy a busz jár ilyen gyakran.
Szerintem az ilyen dolgok is (szolgáltatás, tömegközlekedés) vastagon beleszámítanak az élhetőségébe egy településnek, nem csak az hogy drágább az albérlet.
Szerk: Arról nem beszélve, hogy 10 perc alatt az Auchanban vagyok és veszek egy kg kenyeret 170Ft-ért, vidéken meg 2-300 alatt esélytelen. És hipermarketből van egy rakás Bp-n, valami jut minden kerületre szinte.
Utoljára szerkesztette: Ikarusfan, 2018.06.01. 10:31:31