Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Persze az általánosítás nem mindig jó, de olyan arányúak a különbségek és olyan sok ember mondja, hogy nyugodtan lehet tényként kezelni. Mit dolgozol? IT? Kinek adsz te többet 300nál pályakezdő próbaidős fizetést? Egyetemről frissen kiszabadult IT mérnökről beszélek. A haverom egy elég komoly multinál van ahol lassan lépked felfelé, de közel 1 év után még mindig "csak" 400 körül keres (nyilván nettó).
Előtte kis maszek cégnél dolgozott, ahol kb majdnem ugyan ennyit keresett, és majdnem a dupláját akarta adni a főnök mikor kilépett, de ott akkora volt a stressz a gyökér cégvezető miatt, hogy szerintem azóta se talált maga mellé embert, max deákot gyakorlatra.
a lakhatás: most nem fogom belinkelni, hogy milyen hirdetéseket találtam 3 perc alatt mert meg leszek csapva reklámozásért (??), de Püspökladányon 5-8 millió között láttam több házat 70 négyzetméter, 3 szobával. Igaz, hogy lepukkant, de egy kis pénz ráköltéssel egy kacsalábon forgó palotát építek belőle, a melóhely pedig 30 percre lenne Debrecenben. Csak mondtam egy példát.
Amúgy az élelmes ember úgy is azt csinálja manapság, hogy az osztrák határ mellé költözik, és az ott megkeresett 1300-1500 eurót szépen elkölti itthon. Csak az a különbség, hogy az ott mondjuk szalagmunkával, vagy takarítással keresi és nem mérnökösködéssel.
Mondhattok akármit, de a vidék majdnem ugyan az mint külföld. Ha nincs biztos helyed egy cégnél ahová tárt karokkal várnak lepapírozott fizetésért, akkor nulla garanciával hogy költözne le akárki is nem nyugati határ menti faluba - városba? Aztán mehetsz pénztárosnak a sarki abcbe a nyakadon meg ott a hitel amit a kalyibára vettél fel..
Lehet, hogy sarkos vagyok de amiből elindultunk, hogy Budapesten fos tömegközlekedni, de még is ez a legélhetőbb város, ugyanis itt keresel a legtöbbet és itt találsz leghamarabb munkát, ez sajnos tény. És ne tessék jönni, hogy menjek le balatonra lángossütőnek 400 nettóért, mert az nem életcél.
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2018.06.01. 10:27:37