Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • ximix #352466
    Én a vége felé még az MI-t belevettem volna
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    , mégpedig ott amikor kezd gyűlni a szemét kupacok de már megjelennének a kezdetleges robotok amik idővel fejlődnek, majd egy olyan szintet ér el a robot technológia ahol mindent ők csinálnak, egy sziper-szuper tech városban és ekkor lehetett volna a nagy karosszékes pipálós jelenet, ami után jött volna a gépek lázadása :) amikor is a melós robotok Mr. Welcome-t jégre teszik. A személyi robotja eltemeti, de emlékül magára veszi a Welcome pólót és folytatódik tovább történet, miután a melós robotok kitombolták magukat és lemerülve állnak a romok mellett, a személyi robot el kezdi vissza állítani a földet az alaphelyzetbe a végére már csak ő marad, a kamera rá van fókuszálva a Welcome szövegre majd elkezd távolodni ekkor látni, hogy már foszlásnak indult a pólót lobogtatja a szél még távolodik a kamera ekkor a szél leszakítja a pólót a felirat sodródik a szélben, de már látszódik a robot amely egy erdő szélén áll benőtték az indák, rozsdás, mozdulatlan.....Na jó egy kicsit túltoltam, fullba nyomom a kretént :)