Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Most azt mindenki sejthette, hogy Luke befejezi Véder művét.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem mintha láttam volna 😄

Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.12.17. 17:39:24
Butterbean47
A sértődött/lázadozó emberek inkább elspoilerezik az egészet<#sir>
Utoljára szerkesztette: Butterbean47, 2015.12.17. 17:34:15

Death only needs to knock once.

gondolom ez inkább a "postoljunk már mindent ha kell, ha nem" érzésre fricska
elvégre kifelé jövet/egy sör mellett átbeszélitek, hogy, hogy tetszett.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

nearo
érdekes, hogy nincs olyan, aminek az a jelentése, hogy tényleg jó volt

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

indexről 😊

Hat bejegyzés, amivel holnap reggel garantáltan találkozni fog a Facebook-falán

1. Úristen, az új Star Wars a VILÁG LEGJOBB FILMJE, meg van bocsátva az előzmény-trilógia, meg minden, és most azonnal meg akarom nézni még tizenhatszor!!!
Jelentése: Ott voltam az éjféli premieren, és hát csak nem csinálok hülyét magamból azzal, hogy még csak nem is tetszett a film, ami miatt most rohadt álmos vagyok egész nap.
2. Jó, jó, hát nem volt rossz, de az eredeti trilógiához nem ér fel 😞((
Jelentése: Valami megmagyarázhatatlan ok folytán azt vártam, hogy felnőtt fejjel olyan hatással lesz rám az új film, mint a régiek voltak 8-10 évesen.
3. Úristen mekkora szar volt ez a film!
Jelentése: Én egyéniség vagyok! És hipszter és punk és csakazértis szembemegyek a tömeg véleményével!
4. Majd szóljatok, ha fenn van Ncore-on, egy letöltést talán megér.
Jelentése: Nem kaptam már jegyet a premier napjára, és megsértődtem.
5. Hagyjatok már békén ezzel a sok Star Wars hülyeséggel, engem nem érdekel! Mintha ez lenne a legfontosabb a világon! Sok agymosott zombi csak nézi Hollywood szemetét, ahelyett hogy valami értelmeset kezdene az életével!
Jelentése: A Facebookon lázadok a fogyasztói társadalom ellen, és észre se veszem, hogy ez már önmagában mekkora hülyeség.
6. Megy valami jó film mostanában a moziban? Valami jó látványos scifi esetleg?
Jelentése: Nyomj már egy lájkot ide, hát nem látod milyen vicces vagyok? Naaaaa, lécciléccilécci!

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Alien69
Pedig nem Ő tehet róla, mert nem volt lezárva az út. <#ravasz1> Ergo, sokat fizethetnek majd Neki a kép készítői.<#idiota>

Bexter
A gyalogkakukkot akarta elütni!

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Palinko
omg, ha nincs térlátása nem inkább a jogsiját kéne elvenni? 😄
ximix
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Vagy a Pentagont hekkeli a gyerek.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

broman191
Tanulnak csézni' hogy legyőzzék a hanyatló nyugatot? <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

AnarchoiD
pedig csak terepszinu 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Synchronous
Fasza az egérpad... első ránézésre egy padlószőnyeg darabkájának tűnik.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Bokafix2
Windows 95-re frissítenek szerintem. A gépkezelő meg az életével játszik, ez tény. 😄

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

bakkerman
A "helyi" gugliba beüti a freedom szót és már megy az instant headshot

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rosszra kattint és mehet a táborba 😄
FalseHeLL
Picit stresszes meló lehet.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

RatBaG
kivételt teszünk, sírni ér.

Per Aspera Ad Inferi.

Frequency

Roger6
Albert Einstein?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

morcosqtya
Ha valaki a gyerekének ezt megveszi karácsonyra, hát ott a gyerek tutira megáll a fejlődésben:

Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.12.16. 11:52:01

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
A hős..

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Pluskast
Semmi kétség, az emberi faj pusztulásra ítéltetett.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

morcosqtya
Most csapjon le rá!! 😊

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

kemszi2
Bejött nekik
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bokafix2

mcmoha

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

<#taps>
mcmoha

ez csak egy ... "donuts"- AY" . .volt.. do not say.. mindegy..
sajnalom..

Utoljára szerkesztette: toza, 2015.12.15. 13:16:00
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Calver
túl sok időt töltök az interneten... tapasztalatok alapján kapásból a segglyukat kezdtem el keresni a képen.

"The trees move. Do you not see it?"

CSOCSO
Nemtom hogy ettetek-e mar ilyet de ULTRAGAGYI a magyar fankhoz kepest.
RatBaG
ezeket a gejl szarokat hagyjuk már, had zabálja a sok tokaszalonnás amerikai.
a mamám által készített sima fánkot semmi sem veri! nem is kell rá más, csak házi baracklekvár, és egy leheletnyi porcukor. világbajnok!

Per Aspera Ad Inferi.

Bokafix2

Palinko
ja én is kiszúrtam a mandulást, a többitől nekem is "pfff festék" érzésem van 😊
a magvast és a cukorszirupost ennám
RatBaG
broáf <#vomit>

Per Aspera Ad Inferi.