Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.12.17. 17:39:24
Utoljára szerkesztette: Butterbean47, 2015.12.17. 17:34:15
Death only needs to knock once.
elvégre kifelé jövet/egy sör mellett átbeszélitek, hogy, hogy tetszett.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Hat bejegyzés, amivel holnap reggel garantáltan találkozni fog a Facebook-falán
1. Úristen, az új Star Wars a VILÁG LEGJOBB FILMJE, meg van bocsátva az előzmény-trilógia, meg minden, és most azonnal meg akarom nézni még tizenhatszor!!!
Jelentése: Ott voltam az éjféli premieren, és hát csak nem csinálok hülyét magamból azzal, hogy még csak nem is tetszett a film, ami miatt most rohadt álmos vagyok egész nap.
2. Jó, jó, hát nem volt rossz, de az eredeti trilógiához nem ér fel 😞((
Jelentése: Valami megmagyarázhatatlan ok folytán azt vártam, hogy felnőtt fejjel olyan hatással lesz rám az új film, mint a régiek voltak 8-10 évesen.
3. Úristen mekkora szar volt ez a film!
Jelentése: Én egyéniség vagyok! És hipszter és punk és csakazértis szembemegyek a tömeg véleményével!
4. Majd szóljatok, ha fenn van Ncore-on, egy letöltést talán megér.
Jelentése: Nem kaptam már jegyet a premier napjára, és megsértődtem.
5. Hagyjatok már békén ezzel a sok Star Wars hülyeséggel, engem nem érdekel! Mintha ez lenne a legfontosabb a világon! Sok agymosott zombi csak nézi Hollywood szemetét, ahelyett hogy valami értelmeset kezdene az életével!
Jelentése: A Facebookon lázadok a fogyasztói társadalom ellen, és észre se veszem, hogy ez már önmagában mekkora hülyeség.
6. Megy valami jó film mostanában a moziban? Valami jó látványos scifi esetleg?
Jelentése: Nyomj már egy lájkot ide, hát nem látod milyen vicces vagyok? Naaaaa, lécciléccilécci!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
http://i.imgur.com/bMznpIo.gifv
Per Aspera Ad Inferi.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.12.16. 11:52:01
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
sajnalom..

Utoljára szerkesztette: toza, 2015.12.15. 13:16:00

"The trees move. Do you not see it?"
a mamám által készített sima fánkot semmi sem veri! nem is kell rá más, csak házi baracklekvár, és egy leheletnyi porcukor. világbajnok!
Per Aspera Ad Inferi.