Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Ez (szvsz) egy tipikus köcsög furakodós Ladás volt. Majd ennek a következő autója lesz BMW tecsós dísztárcsával.
Én úgy láttam, hogy nyomta neki rendesen, eszébe se jutott IDŐBEN megpróbálni át sorolni (ergo TUTIRA veszem, hogy furakodós kecseg, mert LÁTSZIK, hogy volt hely az adott autó mögött is). Koszos az autója, de qrvára, index ezért sem látszik rendesen oldalról. Az is totál mellékes, hogy az adott pillanatban előrébb van, mert ettől még NEM neki van elsőbbsége. Látszik, hogy aki a kis utcából/parkolóból jön ki, azt érdekes módon beengedték, de annak LÁTSZIK is az indexe. Az is TÖKÉLETESEN látszik 0:14-nél 0:19-ig, hogy NEM használja az irányjelzőt ott (hátsó lámpa tökéletesen látszik), ahol már TUTI, hogy kellene használnia.
Vita lezárva, köcsög volt, és kész. Aki nem engedte be, az is lehet, de ez most itt mellékes. Nyugatot meg ne keverjük már bele. Hiszen azt feltételezzük, hogy ott nem is fog senkise furakodni. El lehet nézni a sávot, meg ilyenek, de ugye Keleti irányba ilyet NEM feltételezünk, mert ha valaki benéz valamit, akkor NEM az a HELYES magatartás, hogy rá húzza a kormányt a szabályosan közlekedőre. Illetve, még ez se igaz, mert megteheti, ha pl letekeri azt a qrva ablakot, kirakja azt a köcsög kezét, és bekéredzkedik. Ilyen esetben még az ilyenek is, mint a videjót készítő, valszeg 99%-ban beengedi.
(szigorúan szerintem)