Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mondjuk az életem során rengeteg hitetlen emberrel találkoztam, és ez az átlag is ilyen: "aki izmosabb nálam, az koxol".
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Főleg, hogy belőttséró jól láthatóan kihagyta a lábnapokat.
(Ettől függetlenül persze nem tudom, hogy mit szed, vagy nem szed)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Utoljára szerkesztette: toza, 2015.07.14. 15:33:36

Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.
Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Jajj a régi szép idők! #HaldoklikAzSG #YoonaMégMegMentheti

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Map of Metal Vigyázat mert elindul az embedded youtube alapból.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."