Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Értelmetlen dara? Megnézed egy percre és kilépsz...Így nem lehet átlátni, hogy egy igazán jó dobos, aki nem arra megy, hogy híres legyen. Rengeteg számot meg kell ahhoz hallgatnod, amiben ő dobol, hogy meghalld, amiben igenis ott van. Cintémák, folyamatos duplázás tartása, blastolás 100%os elsajátítása, olyan mértékben, amiben más nem tud ilyen jól, egyediesség.
Most ránézek erre a Kétiperri hűdejó "cover"-ra és azt látom, hogy még ÉN én is (aki nem dobol) megcsinálom pár óra gyakorlás után. Ebben 0 skill van, amit bárki megcsinálhat, semmiség, jelentéktelen, sablon, divatdob... Kár, hogy sokak ezt olyan hűdejó dobolásnak nevezik és el vannak ájulva tőle az emberek, mert a szülei minden cuccot megvesznek neki, a legdrágább dobszerkó (not), világítás és a többi.. Ebben csak a pénz látszik meg, nem a dobolás.
Most megnéztem ezt az utolsó videót is, semmi külön nincs benne. Csak annyi, hogy a legdrágább cuccot megveteti és villog vele, semmi más. Ugyanaz, mint az előző, csak tartja a ritmust.
Hellhammer, Nicholas, Daray, Martin Marthus ©karoupka.