Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
a helikoptereset nem próbáltam még, de haver szólt, hogy ideadja a helikopterét, és majd kipróbálom.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Kerlek, mondd hogy csak flamet akarsz gerjeszteni. MONDD!!!
Ha megis bebizonyosodna, hogy te ilyen vagy, akkor mar tudom miert keresnek a tudosok mas eletformak utan....
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Most tényleg minek a szél,ha van pár jó erõs mágnes ami forgatja?
A helikopteresen is mekkorát szkadtam..Olyat se lehet?A gravitáció visz magával?V mi?
Egyszer láttam h autó elé rakott mágnest és ugy ment,az is hatalmas volt...MEg h a Föld közepén kisebb a gravitáció a sarkokon meg nagíonbb és vegyél aranyazt középen és add el vmelyik sarkon többértxDD
Nincsenek ezeknek gyüjtõhelyei,megnézegetném mindet😛
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
(remélem jók lesznek a linkek)
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Másfelöl meg nagyfater is megmondta a feketét igyák a feketék!
██
( ne törd a fejed a frappáns válaszon, igen, a google a barátom és rákerestem)
Nekem ez kimaradt.
Ez tényleg annyira kézenfekvõ, hogy egy gif-bõl beugrik az embernek egy dzs kategóriás amerikai sorozat???
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Nektek ez miért fáj?
SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
██
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
(aki nem látta az Avro Arrow címû filmet annak ez most nem mond semmit. ott volt hogy betették az aerodinamikai tesztbe és rájöttek az üveges kóla formája milyen jó és abból lett ötlet hogy csinálják a gépet)