Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Lyukasbogrács
    az addig oké, hogy leülsz papírra veted az ötleteidet és zenét alkotsz, komponálsz ha úgy tetszik, majd előadod, de ha leülsz a gép elé, és szerkesztőprogrammal hangmintákat teszel egymás után, majd azt mondod rá, hogy ez művészet, akkor én azt mondom, hogy ez nem művészet (digitális művészet). ez az én véleményem, lehet, hogy te máshogy gondolod, én így gondolom. többre értékelem azt, ha valaki előad egy zenét akusztikus hangszerekkel, mintha csak lejátszik/lekever egy zenét full elektronikus cuccokkal. ezért nem is értem, miért akarod ebbe belekeverni még Beethovent is, nem kell túlbonyolítani a dolgokat...