Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve ha már végignéztem õket kettõt még kiemelnék
Az elsõ helyezett:
A személyes kedvencem, a 4.:

ilyen ez a popbiznisz
buklee: a videóval meg csak cáfolni akartam, hogy "csak állatok"
**You know you're in a Racist channel when you see this**
(19:22:54)<Jaayy> I like my coffee the way I like my niggers.
(19:22:59)<Naive-EOC> Dead?
(19:23:01)<Derid-EOC> In the Field?
(19:23:02)<Ball-licker> In jail?
(19:23:06)<Humur> Killing each other?
(19:23:08)<Naive-EOC> Stealing?
(19:23:09)<Sailym> Covered in blood?
(19:23:11)<Humur> 5$ a piece?
(19:23:13)<Derid-EOC> Stupid?
(19:23:20)<Jaayy> ...
(19:23:31)<Jaayy> BLACK YOU FUCKING RACIST BASTARDS! I LIKE MY COFFEE BLACK!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
340 különbözõ szót ismer a cucus
ilyenre is képes ha az ember betanítja (öröm nézni nagy kedvencem ez a videó)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
fotográfik kolomp edisön :D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ezek mesterséges termékek olyan embereknek mint paris hilton stb
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
A heavy cost. I pay it gladly.
(amúgy tudja valaki a videóban lévõ zene címét?)
Yorkshire terrier:
West highland white terrier (westie):

tessék (a termetes csávót is fellöki a kutya)
van agilityzõ ismerõsöm is, a kutya nagyon okos állat azt megtanultam már😊
ez nagy 😊) kár hogy vége a sorozatnak
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Az egyik legdomesztikáltabb állat a kutya és annyira idomult az emberhez genetikailag és viselkedésben is, amennyire ez csak lehetséges. Nyilván ehhez a tudatos tenyésztés is hozzájárult, szó sincs természetes kiválasztódásról (bár maga módján ez is az). Sajnos a tenyésztésnek megvan az árnyoldala is, hiszen hobbikutyának rengeteg olyan fajtát létrehoztak, ami beteges, veszélyes, instabil, vagy csak egyszerûen szinte taníthatatlan. Ezért jók a klasszikusabb fajták, mint pl. a németjuhász. Az munkakutyának és hobbiállatnak is jó. Ritkán hallani olyan komolyabb kutyatámadásokról, amit németjuhászok követtek volna el. Rendkívül hasznos, strapabíró és jól alkalmazkodó, általános célokra tenyésztett fajta.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Most kezdõdik a tv2😄
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
Ezekrõl sosem ismerjük a háttértörténetet. Lehet hogy a gazdája folyamatosan bántalmazta, a kutyák értelmes lények, nem hiszem hogy ne lenne elegük belõle egyszercsak.
Illetve olyanról is nem ritkán hallani, hogy kutyák, akik évek óta a gazdájuk mellett vannak egyszer csak becsavarodnak és agresszívak lesznek, neadjisten a gazdájukra támadnak, akár meg is ölik.
Egy szó, mint 100 én ennél sokkal kiszámíthatatlanabbnak tartom a kutyákat, mondhatni antropomorfizálom õket, de mentesítem a társadalmi béklyóktól, szóval szerintem olyan emberek, akik nem félnek a törvényektõl, társadalmi normáktól. 😊
Szokták is mondani: "Élj úgy mint egy kutya: Amit nem tudsz megenni vagy megdugni azt hugyozd le és menj tovább!"
De végül is Te is írod, hogy vadállat és persze ha ismerjük a természetét sokkal nagyobb biztonságban lehetünk mellette, de szerintem ez sose lehet 100% (persze mi lehet az egyáltalán a világon?). Jó, azért egy pincsitõl én se tartanék... 😊
Amúgy honnan tudod, mennyi idõ alatt ölne a kutyád, tesztelted már? ;-)
Az elsõ kép valamiért rossz lett:

Persze sokan (a nemkutyások pl.) nem tudják értelmezni a kutyák jelzéseit, mert nem volt alkalmuk megtanulni a saját kutyáikon. Ezért van olyan sok baleset is. A kutya végül is vadállat és ha nem érted mit miért tesz, gyorsan prédává, vagy ellenféllé válhatsz a szemében és akkor...
Elnézést, ha nem tartom jónak az ilyen jeleneteket, falun lakom és láttam már pár bizonyítékát annak, hogy az, ami az állatok szerint játék nem mindig vezet jóra. Ismerek például olyan embert, aki megbénult egy életre, mert a lova játékból a hátának ugrott vagy például az apámnak a szomszéd kutyája "játékból" kiharapott a vádlijából egy darabot, miközben léceket mázoltunk (szóval semmi idegesítõt nem csinált), mûteni kellett.
Megnéztem amúgy a videó többi részét is, szerintem nem feltétlenül idióta a gyerek, számomra gyanús, hogy az egész fake, de a kutyás rész szerintem nem volt betervezve, ott tényleg fél, kézzel védi az arcát, menekül, ellentart a kutyának, csuklóra harapás, segít az apja, leállítják a felvételt is, satöbbi. Persze ez is csak egy vélemény, ami olyan, mint a s*gglyuk: mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
ON
Ezt viszont például annak tartom: