Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • HTS s3rg1nh00
    nézd azt sehol nem állítottam hogy én vagyok a világ legjobb sofőrje,csak hogy úgy-ahogy normálisan tudok vezetni azokhoz képest,akik genetikailag hülyék hozzá.még jogsim sem volt,mégis kerültem már el balesetet kormányba nyúlással az anyósülésről(srác ofc friss jogsis volt).
    mellesleg azzal nem értek egyet,hogy túl kellene menni a határokon ahhoz,hogy érezzük őket-más a zsigában rég vinnyogott hátulról,hogy jaj-jaj,csak én éreztem a pedálon hol van a maximális fékerő hatása.
    köszönöm apa a 10+ éves ralis tapasztalatod amit genetikailag örököltem