Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
se kedvem se pénzem csak poénból tetőre tenni a vasat azért mert akkor vagyok faszagyerek. 200 lovat kergetek egy 1240 kilós pöcsben, gondolhatod hogy nem nyuggertempóban közlekedek.
amúgy a Zöregekről meg annyit, hogy amig az vezetett 30 évet valami keleti csodában majd most berakja a seggét egy alap 100-120 lovas akármibe és mennek neki mindennek mint az ökrök, hát ne adjon lehetőleg tanácsot.
sok süketelést végighallgattam már, nem vagyok egy mai csirkenyaku középiskolás. az egészből azt vontam le végül hogy pofázhat mindenki amit akar, abbol tanulok amit megcsinálok. illetve megúszok. sokkal nyugodtabb és megfontoltabb vagyok mint akár 3-4 éve. van ez a konstans-fudebaromiratudokvezetni érzés ugye ami egyre inkább szétterül. és mikor ezt harmadszor-negyedszer veszi észre az ember rájön hogy bazeg, szar voltam régebben. 1 éve. 2 éve mégszarabb. 3 éve... omg, mekkora barom voltam... és megfontolttá válik az ember :) vagy nyugodttá. inkább az a jobb sztem. mikor magamra csukom a kocsiajtot, akkor a hülyéket zárom kivülre. mert ugy megyek ki az utra hogy mindenki idiota. ennek függvényében megyek a dolgomra :) mindenkire figyelek. előttem-mögöttem-mellettem. ki volt ott, és most hol van? a szemmel végigsöprés a 3 tükrön. az az igazi jeditrükk... saroktol sarokig egy folyamatos mozdulat. kis fejbillentés még, és 360-ban megvan hogy mi a szitu. ennyi. ja és téligumi :D. bocs, sok lett...