Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • HTS s3rg1nh00
    ó dehogynem hallottam,csak nem vagyok olyan hülye mint elsőre képzeled.
    mellesleg az első kb ötezret egy 2101-es zsigulátorban tettem meg,ami pontosan x+1 sebből vérzik ahol x az autón előfordulható hibák hatványhalmaza,ott azért tanultam egyet s mást,és bizonyos szempontból jobban is szeretem,mint a mostani '95ös gyakorlatilag automatán kívül fullos astrát.
    amúgy biztos te nem hallottál róla,de ahol jeges az út ott meglehetősen érdekes a kormány viselkedése,és egy elég ijesztő morajlás is hallatszik azon kívül,hogy látni is lehet...de minek is mondom ezt neked,hiszen te már mindent tudsz.
    az irónia meg az "i" betűnél van a szótárban
    egyébként meg successful troll is successful,1 órás téli autóvezetés flém