Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Számomra két dolog unalmas már de kurvára:
1.
Az összes Miss World szépségversenyt állandóan dél-Amerikai nők nyerik (Venezuela főként). Miért? Miért mindig onnan?
Annyira kurvaszép mindegyik minden évben? :-))
Neeeee....
2.
Az utóbbi 5-6 évben az ázsiai nőket sztárolja mindenki. Elhiszem, hogy van aki a feketékre izgul, van aki a fehérekért van oda, van aki a keleti vagy arab stb szépségekért, és nyilván van aki a kínaiakra gerjed. És ez így rendjén is van! Sokszínűség kell a világban, minden téren.
Amit nem értek: az a Trend.
Divat lett hangoztatni milyen jók ezek az ázsiai csajok, linkelgetni, lassan már sikkes beszólni arra amelyik nem vágottszemű, hogy az már szar nő (ezen kicsit megdöbbentem).
Ezt kissé mesterségesen öngerjesztettnek és görcsösnek érzem.
Csak a huszadik századot nézve: 100 éven át úgymond kibirtuk "kínaifílizmus" nélkül, de most aztán CSAK ezek a jó csajok.
És mik az érvek? Igen kifinomultak:
"Nem tetszik a kínai csaj bazmeg? Buzi vagy bazmeg! Csak a buziknak nem tetszenek a kínai csajok, bazmeg."
erre jön 3 vélemény, az hogy bizony, NAGYBETŰS BUZI akinek nem jön be, majd 10-15 hsz megosztva velünk, hogy Ő is bizony sunázná, stb..
(nem általánosítok, nem csak az SG-ről és nem csak erről a topicról van szó, gyakori lett ez a médiában, közéletben, de a haverok között is...)
Igen tényleg... nekem van TV-m, akinek nincs az biztos hogy buzi... :-/
Senkit nem ítélek el az ízlése miatt (Pellerinek se szóltam be, bár néha bevallom kissé unalmas volt a sok arijapó, de átgörgettem kész), akinek nem inge ne vegye magára, szeressük az ázsiai nőket továbbra is, csak ez a "menőzés" nem kellene bele, a csőlátás, és lebuzizás.
És még valami a nagy flém előtt (mert nyilván lesz :-((( ):
Boldog Karácsonyt Kívánok minden fórumlakónak!
Egyaránt azoknak akik szeretik a kínai nőket, és azoknak is akik nem!
flame helyett irány karácsonyfát talpba belevágni meg díszíteni.. :)