FIFA World Cup 2002
  • mohus
    hali
    én már elég sok focis gamezt kiprószáltam....

PC-n még soha nem fociztam jót...talán a Sensible Sccer volt ami ehető volt...és az a Fifa ami még izometrikus volt....94 vagy 95...a 96 már félig meddig 3d volt...de totál játszhatatlan. És azóta az összes része....sajnos
    Amilyen jó az NHL sorozat olyan szar a FIFA.

Na ami még jó volt...focis gamma, konzolon.
    Megadrivon:Fifa 94, 95
    Nintendo 64 International Superstar Soccer
    Sega Saturn: Sega Worldwide Soccer 98'
    PS2:Fifa 2002 és a TIF 2002 messze elmarad a PRO EVOLUTION SOCCER...játszhatóság, hangulat és zusammen minden téren...hiába a FIFA temérdek poligonja...a játékosok korcsolyáznak...és baromi hirtelen csinálnak mindent...és ocsmány a passz gombbal való szerelés...sose fújta le a bíró...egy fos

szóval aki teheti...PS2-Pro Evolution Soccer..nekem bejött..nem hittem volna ,hogy valaha fogok még jót focizni számítógépen...ill konzolon.

mellesleg billentyűzetről focit jétszani kicsit nehezkes...minimum kell egy joypad...

[csak egy pl a PES-nél...három gombbal is futhatsz...különbőző sebességgel(lassú apró léptek-kapusra rávezetés, ilyenkor nagyon jól tartja a labdát a pali____küzepes tempó_____és a harmadik, amikor hosszan maga elé pöcköli...és egyiknek sincs olyan hatása mintha a lábadhoz ragadt volna a laszti )...és nem kell nyomogatni...elég nyomva tartani...és a felső gombok azok..pont kézre esnek..és még egy rakás minden van amitől egyszerűen élethű a foci....]

mohuss