FIFA World Cup 2002
  • Zerg
    Hali!

Lehet, hogy amatornek fogtok nezni, vagy nem ertetek majd egyet velem, de nem problema.
    Szoval a kezdetektol kovetem a Fifa sorozatot es szvsz a Fifa 99-ig folyamatosan fejlodott, onnan szerintem, nemhogy stagnalt, de egyenesen esett a szinvonala. Nem a grafikara gonmdolok, vagy a latvany-effektekre, hanem - ami velemenyem szerint sokkal fontosabb - a jatszhatosagra. Persze ne tessek amator szintre gondolni, sokkal inkabb profi, vagy vilagklasszis szinten.
    Eddig az osszes Fifa-t vegignyomtam, tobbszor is megnyertem veluk a kulonbozo bajnoksagokat.
    A sorozat eddigi reszei kozul a Word Cup '98 -at hangulatban semmi nem mulhatta felul. Azok a regi meccsek, raadasul 1-1 fekete-feherben (neha meg barnitva is) nyam :)). Jatszhatosag szempontjabol nalam a 99 volt az abszoludt csucs, toronymagasan verte mind azh elodoket, mind az utodokat. Remek passzok, porgos jatekmenet, es meg magyar klubb-csapattal is meg lehetet nyerni a "BL"-t, akar profi szinten is :)))
    Meg kell, hogy valjam a Word Cup 2002-t csak demoban probaltam ki eddig (nyuztam is rendesen). Tehat demo alapjan a hangulatra nem lehet mondani semmit, viszont az iranyithatosagrol kialakulhatott nemi fogalmam. Szoval, ha olyan a teljes jatekban az iranyitas, a jatekosok mozgatasa, a cselezes, a kapuraloves, a passzolas... mint a demoban volt, akkor a 99 tronjat biztosan fenyegeti. Ma viszont senki nem tarthat vissza a teljes jatektol :)

Zerg