295
FIFA World Cup 2002
-
#55 neha olvasol is vagy csak irsz? :-)
ennel gyorsabbrol volt szo
pl ahonnan en kapom :-) -
#52 szerintem tobbfajta csel van az E gomb plusz mas gombok nyomasaval vagy pl gyors egymas utanni ketszer lenyomasaval
Amugy minthas a teljes jatekban a normal kicsit nehezebb lenne mint a demoban.
De lehet hogy csak az ellenfelek nehezebbek.
Hedge mivel is lehet kiszedni a tuzcsikot?
Azt hittem a teljesben az Options-ban talalok ra beallitast de nem. -
Nark #51 Nyomja valaki Logitech Wingman jostic-al?A pass gomb mintha le lenne ragasztva .Állandoan passzol,egyszerüen nem tudom a lasztit tartani 1 masodpercre sem:(((.Egyébként a többi gomb müködik rendesen. -
#50 Q-czi-in baromi lassú!!! Tud valaki másik lelőhelyet??? -
#49 azt a 3darabot -
#48 a cseleket az "e" gombbal próbáld inkább :) -
#47 mivan? :) -
#45 majd megyek oda vitatkozni jól :)
-
Zerg #43 Bocsanat! Nem Word Cup -ot akartam irni, hanem World Cup -ot, az a franya "L" billentyu.... :)
Zerg -
Zerg #42 Hali!
Lehet, hogy amatornek fogtok nezni, vagy nem ertetek majd egyet velem, de nem problema.
Szoval a kezdetektol kovetem a Fifa sorozatot es szvsz a Fifa 99-ig folyamatosan fejlodott, onnan szerintem, nemhogy stagnalt, de egyenesen esett a szinvonala. Nem a grafikara gonmdolok, vagy a latvany-effektekre, hanem - ami velemenyem szerint sokkal fontosabb - a jatszhatosagra. Persze ne tessek amator szintre gondolni, sokkal inkabb profi, vagy vilagklasszis szinten.
Eddig az osszes Fifa-t vegignyomtam, tobbszor is megnyertem veluk a kulonbozo bajnoksagokat.
A sorozat eddigi reszei kozul a Word Cup '98 -at hangulatban semmi nem mulhatta felul. Azok a regi meccsek, raadasul 1-1 fekete-feherben (neha meg barnitva is) nyam :)). Jatszhatosag szempontjabol nalam a 99 volt az abszoludt csucs, toronymagasan verte mind azh elodoket, mind az utodokat. Remek passzok, porgos jatekmenet, es meg magyar klubb-csapattal is meg lehetet nyerni a "BL"-t, akar profi szinten is :)))
Meg kell, hogy valjam a Word Cup 2002-t csak demoban probaltam ki eddig (nyuztam is rendesen). Tehat demo alapjan a hangulatra nem lehet mondani semmit, viszont az iranyithatosagrol kialakulhatott nemi fogalmam. Szoval, ha olyan a teljes jatekban az iranyitas, a jatekosok mozgatasa, a cselezes, a kapuraloves, a passzolas... mint a demoban volt, akkor a 99 tronjat biztosan fenyegeti. Ma viszont senki nem tarthat vissza a teljes jatektol :)
Zerg -
#41 Goodwill én nem vagyok ideges. Nem is szoktam az lenni. Kérdezd Breki-t vagy akárkit, egyébként nézz el ide:
http://forum.supergamez.hu/forum.php3?ujsag=HedgehogArtsForum
És itt vitatkozhatunk egy jót! Komolyan mondom! Legalább valakinek van komoly véleménye... :) -
#40 azt már rég buheráljuk
pont ez benne a jo hogy barmi átirható :-) -
#39 látom ideges vagy, de erre nincs szükség :)
úgy láccik eltérő fogalmunk van a kiforrott szó jelentéséről, de ez most mind1
a lényeg: amíg nem javítják meg az AI-t vmi peccsel, addig ez így szar! -
#38 meg azt hogy a 98 utan vegre van hangulata
es jol jatszhato patchek nelkul is
ha elkepzelem hogy milyen lesz felspecizve
esetleg magyar kommentarral hmmmmm -
#37 A kiforrott nem azt jelenti, hogy kihozták belőle a maximumot ember, hanem, hogy végre egyik részét sem baszták el annyira, mint a 2001-ben! -
M.A.D. #36 Én most húzom le.....el sem hiszem! :))))
A FIFA2002-vel a legújabb patch-el nyomultam, d még így sem volt az igazi. Lehet, hogy bennem van a hoba? Erre kiváncsi vagyok! -
#35 "sikerűlt egy minden téren kiforrott munkát kiadni"
kezdve a már-már emberként gondolkodó AI-val :) -
#34 én nem a szabályokra gondolok, azokkal rendben van minden. maga a játék nem teccik....na de mind1, ez 1 jó kis arcade game aki akar jáccon vele (hehe ez rímelt) -
#33 Ide figyelj! Én a 94 óta játszom a fifával! Az eddigi legjobb rész szerintem a WC98 volt! A 2002 jó volt de nem elég...és már tudom miért mert a WC2002-re tartalékoltak!
Tudod nem te vagy az egyetlen aki focizik. Én is focizom úgyhogy nem kell megmondani mi az a lesszabály...Tudod semmi sem lehet tökéletes! De én csak azt mondtam, hogy a FIFÁKAT veri nem pedig a valós focit hozza vissza!
Sajnálom, hogy magyaráznom kell, de úgy látszik nem értettél. Én láttam min megy keresztül a sorozat...és most végre sikerűlt egy minden téren kiforrott munkát kiadni. Köszönet érte az EA-nak!
Ennyi! -
#32 hát igen, vkinek elég ha minden évben felturbózzák kicsit a grafikát, szebbek a mozgások, jobbak a hangok, és lám kész is van minden idők legjobb FIFA-ja! :)
Nekem ez sajnos kevés, mivel én focizok, és kurva jó lenne olyan dolgokat látni a játékban, amiket a pályán látok...hát ilyet ebben a gaméban nem sokat látok.
na azér még jáccok vele 1 kicsit most :) -
#31 Szerintem egyszerűen a legjobb FIFA ami valaha létezett. Nekem már csak hihettek! :)
The Hedgehog - www.fifahungary.on.hu -
#30 tévedtem, ez már megin 1 nagy rakás szar...pro-n 10ből 7szer a gép szerzi meg ívelés után a labdát akármit csinálok, az AI ua. mint a f2002-ben, cselek semmire nem jók, kapuralövésnél mégmindig nem oda megy ahova irányítom (szerintem találomra elhelyezi vhova), beadásnál ha épp átlósan mozgok, de a felfele gombot nyomom (tehát be akarom ívelni), elrúgja a kapu mögé csakazér mert épp arra állt, nagyon kevés valós helyzetet képes a játék reprodukálni (nem úgy mint a 99-ben), meg egyszerűen nincs játékélmény (már a 99 óta!, najó az euro 2000 még elment)ezt max. egymás ellen lesz jó jáccani...télleg vki nem csinál servert? -
#29 jónak jó, csak nem értem a 2000 óta mi a faszér kellett kivenni a qrva jó cseleket... :( Így össz van 2 csel ami magasabb fokozaton csak véletlen jön be -
#28 rövid vélemény: Rohadt jó
Hasszabban: Lövések elég faszák lettek -
#26 Na én már meg nyertem a VB-t az Argentinokkal! Király game!
Küldenék képet is de nem tudok beszúrni -
#25 Ez gyönyörű!!!!
Bár nem szeretem a focit, de ez egy ideig marad a gépemen!
Már csak a kapurarúgás fortélyára kellene rájönnöm... -
#24 és a rip is! -
Chrisss #23 Q-czi-in kinnt van az ISO! Lehet tölteni!!!!!!!!!! -
Ryan #17 Én amatőrön az angolokkal 7:4-re vertem a svédeket úgy, hogy a második félidő elején Owen mehetett zuhanyozni egy piroslap miatt!!!
Gólok: Owen(2), Heskey, Scholes, Beckham(3)
U.i.:Aki nem akar fizetős ftp-ről letölteni az letöltheti itt. free.x3.hu/qci/index2.html -
Chrisss #16 Jó reggelt! Éjjel nem volt kedvem keresgélni, de most már mondhatna valaki egy letöltési címet. RIP-et tudok én is, de az nem kell. ISO kéne :)) Köszike. Ha valakinek kell valami szóljon! -
#15 ja és Franciaország-Senegal (2-2)6-2 amatörön szóval lépek is onnan -
#14 CSá! Kösz!
Szerintem is qeva jó a játék. Lehet lövöldözni mint állat -
#13 kurva jo a game..... -
#12 0901-3482564-1716312-0441
tessek...... -
#11 Már megvan faszminden csak cdkey-t kér és sehol nincs -
#10 Most csomagolom ki és irom ki CD-re! -
#9 Eleinte csak fizetős szerveren van fent egy játék/film/program. Utána ahogy onnan leszedik, úgy kerülnek fel a free szerverekre. Ahová én fizetek ott úgy müködik hogy amerika fizetős szerverről megy át. Sajnos a freeszerverek mindig hátrányba vannak -
Chrisss #8 Azzal, hogy az ISONEWS-on kinnt van, nem mondtál túl nagy újdonságot. Ezért is kezdtem keresgélni, hiszen én is ott láttam, hogy megjelent. Most már csak a letöltéshez szükséges linkek hiányoznak :))) -
#7 Ha megnézitek az isonews-t akkor ott már kintvan. Aki nemtudja mi az annak annyit mondok csak: Ami ott kintvan az megjelent warezban, ami nincs az nem is létezik!
1-2 max 3 nap és ingyenes warez oldalakról is le lehet majd szedni szerintem. -
Chrisss #6 Ezekszerint már elérhető :)) Bár a fizetős ftp számomra nem OK. De sebaj, hamarosan lesz nem fizetős formában is :))