FIFA World Cup 2002
-
Szegasztok!
a microprose és goal-t kihagytam valóban...hey de rég volt:)de ha ma adnák ki lehet, hogy nem emlékeznénk rá 15 év múlva...
a motion capure...és 3D sokat dobott a focis játékokon...de egyes esetekben a játszhatóságot a béka segge alá vitték...és erre az agyon istenített FIFA a legjobb példa..miért nem lehet olyan mint az NHL sorozat színvonal és játszhatósága?
nálam már az felüdítő volt ,hogy a játékos alól elvitték a "színes tányért meg háromszöget"...és végre láttam a labdát...de erre kellett jó pár szériát várni:)...
ja hihetetlen minden név stb stimmel...élethű, de a gép nem cserél:)minek is azt....
nekem a fakó színek sem jönnek be..a fű..még csak véletlenül sem olyan ,hogy azt higyjem hogy játékos valóban rajta van...és ehhez jön a játékos mozgása....futása...ami egyenlő a korcsolyázással..
már nem tudom, de kb úgy megutáltam , hogy már az aktuális új részt csak 5 percig nézem minden évben és kikapcsolom , mert megint fos lett...kár érte..főleg, hogy PC-n nincs MÁS!!!!...és az EA ezt használja ki
mohuss