Melyiket érdemes venni?
  • netrunner
    #46
    akkor így jártunk... :)
    Mindenesetre majd meglátjuk, ha kijönnek azok a bizonyos játékok. Addig sokmindent lehet mondani...

    Én egyébként a dologgal kapcsolatban annyit olvastam, hogy a 8500-asokat még nem sikerült doom3 alatt a gef3 teljesítményére hozni (az eltérés kb.10%). Az ok szerintem egyszerű: ezek a kártyák szinte csak most jöttek be, JC meg világ életében csak nVidida termékekkel dolgozott, így elkél egy kis optimalizálás, hiszen már nagyon sok emberenk van 8500-asa, nem hiszem, hoyg megtehetik, hoyg "csak úgy" megfeledkeznek róluk.

    A másik fele a 8500 lehuzásával kapcsolatos híreknek meg szerintem igen egyszerű: én is kicsit ideges lennék, ha kifizettem volna 150e forintost egy ti500-ért, majd rá néhány hónapra kihoznak egy kártyát, 50e-ért ami kis húzással még ott is hagyja, mind teljesítményben, mind képminősígben... :)

    Az pedig, hogy azért megvannak a 100e forintos különbségnek a kisebb(-nagyobb) hátulütői, mint azt már egy korábbi hozzászólásomban említettem, az nem mind az ati hibájának tudható be. Ráadásul, az ati kártyák elterjedése szvsz komoly pozitív hatással lehet a majdan kijövő játékokra, és nem csak azért mert talán sikerül jobb drivereket összehozniuk, hanem azért mert esetleg már a játékgyártók sem csak a tesztelés végső fázisában nézik meg, hogy vajon megy e atival is?