En nem voltam ott, meg nem is tudom, hogy pontosan mi volt, de anno engem is cheaterzett sok olyan player, akik nem szamitottak kezdoknek, mert mar jo ideje jatszottak. Volt hogy speceltek, s szentul allitottak, hogy csalok. Pedig sosem csaltam. a mai napig megvan az elso es egy egyetlen cd kulcsom amit mindig hasznalok.
csak sok atlagplayer egy csomo beallitast nem hasznal, mert nem tud rola. egeszen az alapoktol, a fegyver eltuntetesetol kezdve, a picmip-en keresztul a fix fps beallitasaig be lehet loni egy klienst ugy, hogy ugyanaz a jatekos sokkal jobban jatsszon. gondolom tudod, hogy pl. ha a picmip-et leveszed, akkor pl. nincs aljnovenyzet, a a fa lombjaba is sokkal konnyebb belatni(persze ha picmip 4el spectelsz egy jatekost, akinek picmip2-je van, akkor te ugyanugy dusnal latod a lombot, mig o siman meglat rajta) ha atallitod a fov-ot, s 125 fix fps-ed van, akkor olyan helyekre tudsz fel-, vagy atugrani, ahova nem. fix 333 fps-el a jor1 hidrol atugrok a kis piacon levo bode tetejere, vagy segitseg nelkul felmegyek a tetore jor1-en. ezek mind aprosagok, de egy olyan player, aki nem merul el a temaban, csak felmegy estenkent jatszani,azt gondolja, hogy a masik csal, holott ez mind megengedett a cb es a pb altal.
nem akarok megvedeni senkit, csak annyi, hogy addig ne mondd valakire, hogy csal, amig nincs kezzel foghato bizonyitekod.