Már megint a rinya. Ott ahol a játékosok 80% béna, tisztelet a kivételnek, ott mindenki csal aki, legalább fél éve tolja a gémet.
Sokkal, ismétlem sokkal jobb refleszek, betanult reakciók jönnek elő.
Az evidens hogy egy jó füles és érzékelés kell ahhoz jó legyél egy gémben.
Nekem pl. sb-live hangkártyával és Senheiser fejessel tökéletesen tudom érzékelni a dolgokat, ugyanezt az alaplapra integrált szutyokkal már nehezebb. Ettől függetlenül, 1 hét gém után ugyan úgy csalóznak engem is.
Igaz többségében azért mert nem fog a golyó, meg WH. Aimmal nem szoktak, ahhoz túl sokat döglök le.
Javaslat, ne járj szutyok magyar szerverre, ahol a játékos intelligencia a béka segge alatt van, és csak az előre gombot és a chat gombot ismerik. Különben is, azért jársz magyar szeróra hogy lássák a magyarok hogy pró vagy? Ha meg a haverokkal nyomod akkor küld át az ip-t nekik és toljátok máshol.
Én is mire megmaradok egy szerveren előtte legalább 3-4-en már jártam hogy a skillemnek megfelelőt találjak. Nem szokott kihívás lenni ha az ellen, meg a csapattárs is azzal tölti az ideét hogy lerohanja az ellent, vagy csak a sarokban ülnek. A mozgalmas gém az igazi.
Jah egy poén ha infen azért basznak ki, mert pirosként kempelsz. Ennyit a magyarokról.