Hybrid v2#78932
Hali, értem mit mondasz.
Az a gond, hogy ezeknek egy része OSP-n nem megy (spawnkemp büntetés, DEM 1 lerakó, gránát időhöz kötés, legalábbis én nem tudok róla, hogy lehetne ezeket valahogy állítani). Azokkal a beállításokkal meg, amiket felvetettél itt amik map- vagy gametípushoz lennének kötve, egy passed vote-val meg elmásznak. Ilyenre gondolok, mint pl. beállítanék egy elimet 1 fegyverrel, de ha jön rá egy elfogadott ctf vote, ott fog állni a nép egy szál pisztollyal. Amúgy megint ott vagyunk, hogy szavazás nélkül egyszerűbb az élet. Azt nem tudom, hogy valami körmönfont módon a sof gametípust leíró fájljainak a módosításával meg lehetne-e ezeket oldani (tehát van-e mód arra, hogy ne a servercfgben vagy a mapcyclében rögzíteni a beállításokat, hanem a gametypeleíró fájlokban, vannak ilyenek, de hogy ezeket hogyan lehet szerkeszteni?lehet-e?) Én ennyire nem merültem bele soha, és már nem is fogok, öreg vagyok már ehhez:) Saját fegyverek gyártására van lehetőség, a fegyverek nagyon részletesen állíthatók, de a kigondolás, beállítás, tesztelés, skinezés többemberes többhetes-hónapos meló. A már itt is többször említett XS mod is ilyen, nagyon sokan szeretik, szóba került hogy bepróbálkozunk vele, de privát teljesen, csak a kliensfájlok elérhetők.
Amúgy így, hogy írod, valszeg igazad van az m4+m203 AK-val kapcsolatban, AK jobb, viszont a játék képét totál átalakítja. 10-12 m203-as m4 egy mapon nagyon durva tud lenni. A Voltz-on nagyon ment, lépni nem lehetett néha, úgy hullott az m203 mint a hó.
Picsába már, akármit írok, olyan, mintha kötekednék, pedig csak beszélgetek. Nem tudom azt írni, amit akarok. Kiafaszom találta ki az írást.
Amúgy nem az a CTF az eredeti, amin csak akkor ér a pont, ha tiéd a helyeden van? Szerintem a Sof alap ctf-je az újítás. Miben volt először CTF?