Ps2 Vcd&Divx player help!
-
lowdog #5 nos. egyelőre ott tartok, hogy CD/DVD Generator 1.5-el készítettem egy egyrétegű DVD-t, amire felraktam MCloader 1.35-öt, mellé a realityplayer 1.5-öt, valamint négy különböző .avi-t.
a lemezt az itt található leírás alapján készítettem el (fájlok az MCloaderből és a playerből a megfelelő sorrendben a generatorba, LBA beállítása, majd iml export, iml2iso, és írás DVDDecrypterrel)
egy 50004-es PS2-m van Ripper2 chippel, egy DVD+RW lemezre írtam ki a képfájlt, amit a gép azonnal be is olvasott, elindult a látszó, a menüben a Browse-ot választva bejött az összes avi, de bármelyiket indítottam el, egy fekete képernyő jött be, bal felső sarokban Loading, majd rögtön vissza a menübe.
a realityplayerből letöltöttem még a PRO2 változatot is, azt viszont egyelőre nem igazán tudom, mi a különbség a kettő között. jó lenne ha pl nem csak divX-et, hanem XviD-et is le tudnék játszani, ugyanis újabban így jelenik meg a legtöbb stuff.
ahogy látom, amit írsz, az a PRO2 változatra vonatkozik. most ezt fogom megpróbálni megcsinálni, először azért a DVDgeneratorral, mert a PRO2 readme-jeben benne van a SYSTEM.CNF-nek és a PS2MEDIA.ELF-nek milyen LBA-ra kell(ene) kerülnie.
ha ezzel kész vagyok, írok :) és köszi a segítséget, remélem együttes erővel működésre bírjuk :)