Ps2 Vcd&Divx player help!
  • CSOCSO
    HI ALL!!!! kene egy kis help!!! persze vegig fogom olvasni az egesz topikot amint visszajottem a munkabol de most nincs sok idom szal ime a sztorim:

vettem egy xboxot hogy filmezhessek rajta. chipelesol nem tudtam semmit se, foleg nem azt hogy ki tudna megcsinalni nekem. mindegy.. megoldottam magam.. osszeforrasztottuk egy regi haverral.
    most viszont bedoglott az xbox ( igazabol a bekapcsolo gomb.. lenyegtelen) gondoltma veszek egy masikat.. atrakom a chipet.. nahja.. de hasznalt cboc 89 dolcsi... ekkor eszembejutott hogy van nekem egy zsir uj ( 1 hetig hasznalt!) slim ps2-m.. dejo. .felhivom a boltot. jol becsereltetem..csak adnak erte egy szaros hasznalt xboxot.. tevedtem.. az almost brand new slim ps2 ert akarnak adni 30 dollart. ez kb 5 ezer ft(?) loller!
    mindegy.. mert most meg lattam hogy van egy ilyen topik szal a kerdesek:
    az sms media playerhez tenyleg nem kell modchip?? fut sima ps2-n???
    van jopar masik dvd-m amit meg xboxra irtam azokon nincsenek semmifele fileok amiket ki kene irni a film melle.. de ha jol olvastam akkor csak egyszer kell beolvastatni a fileokat es onnantol kezdve kikapcsolasig nyugodtan cserelgethetem a filmeket meg akkor is ha azon a lemezen nincs az a file az sms media playerbol.. igaz ez?
    szal semmi mast nem kell csinalnom csak kibontanom a ps2-t rakotni tv-re es az uj filmeket ugy irni hogy melle teszem azt a par filet????? uberzsir lenne.. nah valaki mondja el hogy mizu!
    kosz!