biza kell az a mágnes
-
anlasser #1204 Tiszteletem .Uj vagyok ezen az oldalon,és segítséget szeretnék kérni.Még az elején megemliteném hogy ezen a fórumon szereplő mágnesekről nem is hallottam eddig,csak amit a tévében hallani lehetett róla.Használni meg aztán végképp nem volt lehetőségem .Mert mire megtudtam hogy ezzel is lehet manipulálni a gázórát ,addigra lecserélték az uj tipusra,amire meg azt mondták hogy nem lehet vele mit kezdeni.Tehát azt szeretném kérdezni ,hogy a leszerelt uj tipusu gázmérő órámat elvitték bevizsgálásra ,mert azt mondták hogy a vonalkód sérült az elején ,és nagy valószinűséggel mágneseztem az órát.Be tudják ezt bizonyitani előttem,vagy csak blöffölnek ? hogy elismerjem a mágnesezést ,és akkor kevesebből meg úszom a büntit.Megjegyezném hogy soha nem volt mánesezve,legalább is én nem tettem.Azért tartok ettől mert ha netán a gázosok esetleg betudják mágnesezni azon a papirdobozon keresztül amiben elvitték lepecsételve ,akkor én hiába védekezem ,úgy is nekik lessz igazuk.Mert eddig én azt hittem csak az számit lebukásnak ha rajta van ,vagy a plomba sérült ,vagy ha átvan hidalva az óra . köszönöm ha valaki válaszol