1528
biza kell az a mágnes
  • nerobolbébi
    Szia! Ha privát üzid van jelzi neked a gép.Egyébként kűldtem neked egy telefonszámot ami 48 órát élt aztán eldobták.A saját mailomat pedig még mellőzném egy kicsit,azt hiszem ez érthető.Sokan égették már meg magukat,és a szolgáltatók sem hülyék.A mail cimem és a nerobolbébi között van egy kis csavar,hogy az esetleges kutakodoknak okozzon némi fejtörést.Most is küldök neked egy elérhetőséget privát üziben remélem tisztán játszol,akkor jól jársz ha nem.....
  • rajzadi
    Szia,annyira új vagyok itt,azt sem tudom ha jön privát üzim,hol nézzem meg? Inkább irj mailomra természetesen érdekel a dolog [email protected]
  • anlasser
    heló. kérdés :A régi órát vették le ,és mennyi volt a bünti? Az uj tipusnál is kimutatható a mágnesezés?
  • anlasser
    leni62 től kérdezném, hogy mi lett a gázóra sorsa ,Mi bizonyosodott be?
  • anlasser
    Tiszteletem .Uj vagyok ezen az oldalon,és segítséget szeretnék kérni.Még az elején megemliteném hogy ezen a fórumon szereplő mágnesekről nem is hallottam eddig,csak amit a tévében hallani lehetett róla.Használni meg aztán végképp nem volt lehetőségem .Mert mire megtudtam hogy ezzel is lehet manipulálni a gázórát ,addigra lecserélték az uj tipusra,amire meg azt mondták hogy nem lehet vele mit kezdeni.Tehát azt szeretném kérdezni ,hogy a leszerelt uj tipusu gázmérő órámat elvitték bevizsgálásra ,mert azt mondták hogy a vonalkód sérült az elején ,és nagy valószinűséggel mágneseztem az órát.Be tudják ezt bizonyitani előttem,vagy csak blöffölnek ? hogy elismerjem a mágnesezést ,és akkor kevesebből meg úszom a büntit.Megjegyezném hogy soha nem volt mánesezve,legalább is én nem tettem.Azért tartok ettől mert ha netán a gázosok esetleg betudják mágnesezni azon a papirdobozon keresztül amiben elvitték lepecsételve ,akkor én hiába védekezem ,úgy is nekik lessz igazuk.Mert eddig én azt hittem csak az számit lebukásnak ha rajta van ,vagy a plomba sérült ,vagy ha átvan hidalva az óra . köszönöm ha valaki válaszol
  • nerobolbébi
    Szia rajzadi!Küldtem neked privát üzenetet de nem jelentkeztél,miért? Már nem érdekel a dolog?
  • rajzadi
    2db külömböző nagyságú mágnes kell,és blokkol az órád. Segítsetek BK-G4 ügyben,én segítek nektek
  • rajzadi
    Írjatok barátaim.Hahóóóóóóóóó...van ott valaki??
  • rajzadi
    Srácok,segítsünk egymásnak valami tutit írjatok ,,BK-G4" re. Csőbilincs a műanyag esetleg oldható sérülés mentesen? Sajnos kazánom 10m re van,így nem tudom átkötni a bejövő oldal gáz csapjáról
  • rajzadi
    Ha valaki tud ,,Visszatekerő csapatot írjon a ,,[email protected]'' RA. Az említett 2db mágnes,garantáltan blokkol,mehet gáztűzhely 4rózsája+gázkazán+gázbojler EZ FIXEN tartja. Mivel hasonló sorsra jutottam mint itt a többség(büntetés 500e) ezért beszállok itt a buliba. Segítek nektek,ha ez a fajta órátok van írjatok.Sajnos nem ugrik be konkrétan 2004.-2006? De G4 Ha küldesz képet tiedről,megmondom mágnes jó e hozzá.Amúgy az a Krém szinű,óra kiugró plexijét két oldalt Ólom blombával rögzitik
  • rajzadi
    SZIASZTOK UJONC VAGYOK A ,,BK-G4'' re tud valaki valami megoldást? Ojat,ahol nem sérül semmi. Esetleg tudok a régi fajtához mágnest ha valakit érdekel.Tapasztalatból mondom,ez a tuti a 2004.-vagy 2006 G4 re,már nem tudom mejik volt,2hete szedte le a Tigáz. Rutin ellenőrzésen voltak kinn,találtak kis festék sérülést és leszedték. Drága jó gáz órám. A 2db mágnest(külömböző) rátettem elől hátul,és leblokkolt.Az,csak akkor indult el,amikor vagy egyiket vagy mindkettőt leszedtem. MIVEL ÉN MÁR NEM TUDOM HASZNÁLNI KAPTAM EGY TISZTA MŰANYAG ,,BK-G4,, ENNEK CSAK HÁZÁT FOGJA MÁGNES. Az említett 2db mágnes eladó.Írjatok és meg eggyezünk [email protected]
  • actaris
    de
  • szeszmoly
    No de tyúkot, meg krumplit se !!
  • Csirke4
    Nelopjatok áramot :C
  • nerobolbébi
    lehet
  • actaris
    visszatekerni
  • nerobolbébi
    Sziasztok!Újonc vagyok a fórumon,üdvözlök mindenkit!Olvastam Csuklósbusz hozzászólását,ismerek ilyen ügynök csapatot.Minden gáz és villany órára megvan a tuti megoldásuk.Ha érdekel valakit a dolog válaszoljatok a tőbbit összehozom nektek.Ja igen még csak annyit,hogy a csapat nem hülye.
  • i36
    Sziasztok! Tud valaki megoldást INVENSYS MR-8 G4 típusú gázórára? A mágneses megoldás működik? Sikerült már valakinek eredményt elérnie ilyen órával?
  • biztosmegál
    Én is halottam erről de az ára írreálisan magas kb. 100,000Ft. Valószinüleg működik mert már nem mai találmány, de nem tudom kitöl lehetne beszerezni. Pár év múlva (5-6) ez is el fog terjedni mint a lopótök, legrosszabb esetben majd akkor könnyebb lessz beszerezni.
  • charcoal
    Sziasztok. Hallottam olyan módszerről hogy egy szerkezetet rá kell tenni a gázórára vagy a gázcsőre és megállítja az órát, ceruza elemmel működik. Ha valaki tud erről többet írjon hogy igaz-e és kitöl lehet beszerezni.
  • Luzsó
    Természetesen a gázóra bent van a lakásba,és simán megcsapolható....:))
  • Luzsó
    Köszi a választ Charcoal!!

Megcsinálom,és a következő telet full padlógázon fogom nyomni!!:DDD
  • charcoal
    Ez akkor érdekes ha a gázóra a házon belül van. Ha a gázkazánnak a helységében akkor meg kánaán.:)
  • Csuklósbusz
    Nem semmi, ezt a csapos trükköt még nem is hallottam sehol!

Igaz egy kicsit szerelgetni kell hozzá, meg ügyelni a szivárgásra, meg kurvára lebukásveszélyes de hatásos dolog.
    Meg is néztem milyen csapom van, de sajnos ezt már nem lehet szétszedni... :-(
  • i36
    Sziasztok! Tud valaki megoldást INVENSYS MR-8 G4 típusú gázórára? A mágneses megoldás működik? Sikerült már valakinek eredményt elérnie ilyen órával?
  • charcoal
    Veszel egy másik ugyanolyan csapot, az elejéről leszeded a 4 csavart és kihúzod a golyós részét. A négyszögletű darab kell neked belőle, amiböl kiszeded a golyót és a csapnak a tengelyét. A lukra ráhegesztesz egy csövet amin a gáz majd megy a kazánhoz.
  • harcu
    Viszont rongálás miatt szép kis büntetést fogsz kapni, hiszen nem a te tulajdonod.
  • exodus2
    A rendellenes kopás (szétesik) alapján azonban már szerintem indulhat vizsgálat. Jah, és ha szétesik, és nem jelented, akkor szerintem kiszámláznak egy összeget, ami elég fájó lehet.
  • Luzsó
    charcoal!

Hogyan tudok csinálni olyan adapteres Csatit? Hogy nézne ki?
    Tudsz mondani valamit róla? Nálam MOFÉM-es Golyós csap van,és nincs leplombálva...hogyan tudnám kivitelezni?
    Köszi!!
  • i36
    (Az nem érdekes, ha belül szét is esik, a szerződésben nincsen benne, hogy nem tárolhatok mágnes a közelében, amíg pedig nincs külsérelmi nyom és a plombák épek, addig jogilag támadhatatlan a dolog. Amúgy is undorítóak ezek a gázárak és az, hogy azért ilyen magasak, hogy néhány milliárdos még zsírosabbra hízzon.)
  • charcoal
    Ha a gázóra elött Mofémes golyóscsap van annak az elejét le lehet venni és kicserélni egy adapteres csatival. Ha nincs leplombálva. Ez szerintem a legjobb ötlet. De nekem sajnos már alapból leplombázták.
  • charcoal
    És hogy lehet? Én próbáltam hasonló plombát szétszedni de lehetetlen, szereintem. Valami igazán tuti dolgot nem tud senki? Csak olyan érdekelne amivel biztos hogy nem lehet lebukni.
  • biztosmegál
    Sziasztok. Mindenkinek áll az órája? Vagy csak fűtésszezonban vagytok a fórumon. Gázóránál el kell gondolkodni a műanyag plombát hogy lehet egészben leszedni. Lehetséges mert már sikerült valakinek.
  • BaziJ0e
    Nekunk is volt elore bejelentett fogyasztasunk,de leolvastak hamarabb, mint gondoltuk. Feltem is, hogy most mi lesz. Kuldtek egy levelet, hogy ennyi tulfizetes van, es jott a love. Korrektek voltak. Vegulis ennyi penzert :D
  • Csuklósbusz
    AZ átalánnyal azért nem jó mert sose tudhatja az ember hogy mikor mennyi pénze lesz, vagy milyen váratlan esemény jön közbe.
    Pl aki a tavalyi tél alapján "alacsony" általányt fizetett az most a mostani hidegebb tél után meg szintén ugyanannyit fizet (mert a tavalyi fogyasztáshoz viszonyítanak) de viszont a fogyasztása jelentősen megnőtt.

Tehát fizeti nyugisan az általányt majd mikor jönnek leolvasni akkor kap majd szépen egy óriási elszámoló számlát a különbözetről..

Szóval az én megoldásom szerintem biztosabb, csak macerásabb mert számolgatni kell.

De viszont mindig akkora számlát kapok amekkorát éppen óhajtok (bemerek) jelenteni.

Persze aki nem akar így játszani annak egy jól beállított általány is megfelelhet.
  • BaziJ0e
    Sok ismerosom ugy fizet, hogy minden honapban egy atalanyt. Igy nem kell hazudni, hanem ahogy most irtad, csak torvenyesen :)
  • Csuklósbusz
    Azt nem mondtam hogy nem hibás az állam!
    AZt mondtam hogy a drágulásban nem hibás!

Abban már igenis hibás hogy nem tudjuk megfizetni!! :-(

Az igaz hogy fával sem sokkal olcsóbb, de legalább a fával meleg is van.

Míg gázzal vagy árammal fűtés esetén ugyanennyiből nem lesz meleg...

És ez a legfájóbb nekem is hogy 70 ezres gázszámlát kellene kifizetnem egy hideg hónapra de az a baj hogy ezért cserébe 15 foknál nem volt melegebb a házban!! :-(
    Mert ha ennyi pénzért lett volna 25 fok és nem kellett volna dideregni... de hogy 15 fok ami bizony hideg és fázik már az ember és fizessen ki annyi pénzt amennyi pont a minimálbére...

Jelenleg nekem is csak úgy megy a fizetés hogy a gázóraállás bejelentésekor kamuzok, majd nyári hónapokban meg 100 m3-es fogyasztásokat jelentek be és a következő tél elejére (mikorra jönnek leolvasni) pont ki is fizetem a tartozást.

De ha az éves leolvasási időszak nem tél elején hanem a végén lenne akkor jól megszopnám én is.
    Akkor már én is rákényszerültem volna a lopásra.
  • guriga30
    tudod a villanyszámlám nem a net miatt sok, mert nem itthonról netezem....
    a villanybojler az ami sokat teker az órámba,fizetek havi 11-ezret évvégén meg 40-ezer külömbözet,a kandallóról meg annyit hogy egy mázsa akácfa 2200-ft,amivel fűtől egy 100-nm házat 2napig ha nincs túl hideg , ha elmész fát lopni akkor minimum fogda 72-órára:) .. és igen is az állam is hibás hogy nem bírjuk megfizetni az energiát,mert a németeknél ugyan -ennyi az energia árra és 8xennyi a minimálbérük,akkor ki is a hibás???,
  • Csuklósbusz
    Én meg jelenleg inkább kandallóban gondolkodom.

Mert a trükköknek egy idő után beffelegzik.
    Az igaz hogy pl a lopótök kb 20 éves (sőt szerintem van az több is) trükk és egyesek a mai napig vígan használják.
    A gázóra mágnes is már vagy 10 éves és mégis most küszöbölték ki az actaris órákkal.
    De a legújabb gázóra trükk meg digitális órára nem jó szóval az sem fog sok évig tündökölni mert az EU miatt kötelező bevezetni a digitális szarokat.

De viszont kandalló, kazánház, hát igen, haladunk visszafele a korral.
    AZ egész emberiség vissza fog fejlődni ahogy elfogy a kőolaj, gáz, szén stb.

Mert ugye miszerintünk a kormány a hibás meg a lopós meg a kapzsi.
    Az igaz hogy lopós, kapzsi meg hibás de nem pont az energiahordozók drágulásában a hibás.
    Egyre kevesebb energiahordozó van és egyre többmindenkinek kéne így egyre drágább. De erről nem a kormány tehet. A kormány inkább arról tehet hogy már most nem tudjuk megfizetni az árát, nem még ha majd ténylegesen bekövetkezik az árrobbanás.
    Meg a kormány arról is tehet hogy nem tesz semmilyen lépést a fosszilis energiahordozók kiváltására.
    És nem tesz semmilyen lépést arra hogy legyen munkahelyed hogy vehess pár m3 gázt hogy ne fagyj halálra.

Az energiaárak emelkedésébe nemnagyon tud beleszólni. Minden másba igen hogy csökkentse az energiahordozók árai által okozott problémát.
  • Csuklósbusz
    Igen, az újjabb Actaris gázórákra is megvan már a megoldás.
    Az ügynök elmondása szerint (aki nagyon meggyőző és bizonyítékokkal rendelkező emberke)egy teljesen új üzleti modellt hozott létre.

Nem mondjuk egyszeri 100 ezer Ft -ot kell fizetni a trükkért hanem m3-re adja gázt.
    Így legalább a pofátlan lopásnak is határt szab.
    Tehát a dolgunk annyi hogy évente leolvasás előtt kihívjuk az ügynököt aki házhoz jön és visszatekeri az órát.
    Az ügynök kb 30 Ft-ért adja m3-ét, tehát nem az van hogy pofátlanul lopom amennyi a csövön kifér hanem egy kellemes hőmérsékletet tudsz biztosítani csak nem mindegy hogy 130 Ft /m3 vagy 30Ft/m3 mellett.

Az óra visszatekerésében van a nagyon nagy rendhagyó trükk.
    Ezt a trükköt nem mondom el most, de viszont megígérem hogy 2010 karácsonyán elárulom a pofon egyszerű de csak az ügynök által kivitelezhető dolgot! Ehhez hasonlót még nem pipáltatok!
    Én még nem rendeltem meg tőle a szolgáltatást, de állítólag 100% lebukásmentes, vihetik az órát a laborba akkor se derülhet ki.
    A módszer tényleg járható út és szerintem is lebukásmentes, de azért kivárok vele hogy hallok e felőle fejleményeket.
    Az "ügynöknek" sajnos a telefonszáma már nincs meg, de úgyis mondta hogy majd jön majd felénk, addig gondoljuk meg a dolgot.
    Amíg egyeseknek nem elég a gáz, kéne a villany is addig én meg úgy vagyok vele hogy karácsonykor megkapjátok a módszer leírását.
    De azt már most elárulom hogy hiába írnám ide le, olyan spéci dolgok kellenek hozzá ami csak az "ügynök" bandájának van tehát ilyet nem gyártasz házilag mint lopótököt.
    De viszont ezzel ugyan meg nem buksz. Max akkor buksz ha ottvan 5000 m3 az órádban és baszik jönni az ügynök visszatekerni.