biza kell az a mágnes
-
Csuklósbusz #1169 Igen, az újjabb Actaris gázórákra is megvan már a megoldás.
Az ügynök elmondása szerint (aki nagyon meggyőző és bizonyítékokkal rendelkező emberke)egy teljesen új üzleti modellt hozott létre.
Nem mondjuk egyszeri 100 ezer Ft -ot kell fizetni a trükkért hanem m3-re adja gázt.
Így legalább a pofátlan lopásnak is határt szab.
Tehát a dolgunk annyi hogy évente leolvasás előtt kihívjuk az ügynököt aki házhoz jön és visszatekeri az órát.
Az ügynök kb 30 Ft-ért adja m3-ét, tehát nem az van hogy pofátlanul lopom amennyi a csövön kifér hanem egy kellemes hőmérsékletet tudsz biztosítani csak nem mindegy hogy 130 Ft /m3 vagy 30Ft/m3 mellett.
Az óra visszatekerésében van a nagyon nagy rendhagyó trükk.
Ezt a trükköt nem mondom el most, de viszont megígérem hogy 2010 karácsonyán elárulom a pofon egyszerű de csak az ügynök által kivitelezhető dolgot! Ehhez hasonlót még nem pipáltatok!
Én még nem rendeltem meg tőle a szolgáltatást, de állítólag 100% lebukásmentes, vihetik az órát a laborba akkor se derülhet ki.
A módszer tényleg járható út és szerintem is lebukásmentes, de azért kivárok vele hogy hallok e felőle fejleményeket.
Az "ügynöknek" sajnos a telefonszáma már nincs meg, de úgyis mondta hogy majd jön majd felénk, addig gondoljuk meg a dolgot.
Amíg egyeseknek nem elég a gáz, kéne a villany is addig én meg úgy vagyok vele hogy karácsonykor megkapjátok a módszer leírását.
De azt már most elárulom hogy hiába írnám ide le, olyan spéci dolgok kellenek hozzá ami csak az "ügynök" bandájának van tehát ilyet nem gyártasz házilag mint lopótököt.
De viszont ezzel ugyan meg nem buksz. Max akkor buksz ha ottvan 5000 m3 az órádban és baszik jönni az ügynök visszatekerni.