biza kell az a mágnes
-
Sziasztok!
Kaptam egy spamet a postafiókomba, hogy rakassak fel MRAZ mágnesgyűrűt. Utálom a spameket meg azokat is akik küldik. Meglátásom szerint általában azok küldik akiknek valami tré dolgot rád kell sózni, hogy ők jól járjanak, te meg megszívd. Ennek ellenére mégis megnéztem a google segítségével a keresendő szóra, mert régen feszült érdeklődést mutattam a dolog felé. Aztán találtam is egy blog bejegyzést:
http://href.hu/x/bgpr
Ezek után tovább használtam a google lehetőségeit és így jutottam ide.
Ez poszt nem a spam miatt íródott és főleg laventonak szól.
Az előző lakásomban a szentendrei G4 RF1 multirange készülék volt. Én próbáltam megállítani erős mágnessel, de ezeket a készülékeket nem lehet! Először egy 6 ezer forintos mágnessel majd egy 23 ezer forintossal. Nem ma volt, ezért nem emlékszem pontosan az árárára. Ez egy kocka (hasáb) alakú mágnes volt amit az EUROMAGNETtől vettem a helyszínen. Igen erős volt mert a cipőtartóról úgy felkapta vagy 40-50 centiről az kisebb mágnest, hogy a körmöm belilult.
Nahát ezzel a mágnessel sem lehetett megállítani az általad beírt órát. Csak kattogott. Akkor én egy kicsit körberágtam a témát és rájöttem, nincs kiskapu! Fizetni kell becsületesen azt a levegővel megtuningolt gázkeveréket, amit becstelenül juttatnak el hozzánk...