biza kell az a mágnes
  • boysteer
    szinte csak olyat tudok ami vele történt meg ! de az alapján már könnyen visszakereshető lenne az illető mert tudják egymás történneteint igy ha van köztük spicli akkor bukta van ! DE

herlyszin tiszbő ! 98% cigány 2 éve jártam ott szétnéztem 100-al sepertem végig a városon mert a tiszabőiek még 70-él is kilopják az autórádiót a mozgó kocsiból ! amit láttam gusztustalan házak tiszta fertő az egész kerítés sehol sincs (eltűzelték) A munkában megfáradt romák sörrel a kezükben üldögéltek a házaik előtt pihentek és várták mikor lesz este 23:00 hogy induljanak a mezőgazdasági terméyneket betakaritani!
    Az egyik melós háza előtt megállt az e-onos autó 4 db 100kg feletti villanyszerelő érkézett az un. tiszabői gyorsregálású elit áramkommandó !
    -1 éven nem fizeti a számláka és a felszólításra se válaszol ezér ki leszerejük a fogyasztásmérőt !
    - mi ?
    - a villanyórát
    - mee ?
    - mert nem fizeti a számláka !
    - nincs is órám! mit fizetsek ?
    - a csekkeket . NINCS óra ?
    - há van csak nincs felszerelve !
    A fogyasztásmérőt nem találták a vezetékek szépen szakosan áthidalava !
    - ha nincs meg az óra az + 30.000ft rá a bírság !
    - hmm
    igy hát a villanyoszlopról kötötték le mire végezett a tiszabői különítmény összepakoltak és meglepődve látták hogy még mindíg van villágítás a lakásba és szól a tv ! !