Kell 1 nagyon erős mágnes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello!

Csak az órán menne át, és nem gázzal ,hanem levegõvel.
szerintem rizikós mert 1 ki tudja a végén körbefordúl e 2 ahhoz mekkora fogyaztó kell már hogy te körbe forgasd a gázt meg csak ugy kiengedni veszélyes!
Hello!
Próbálta már valaki át pörgetni a gázórát?(nem vissza felé,ha nem elõre)
Ja és de ez csak akkor megy persze ha van saját jó védõfölded amit majd tudol NULLÁNAK is használni
biztosmegál! Az a hegesztõtrafós megoldás nem is lehet olyan hülyeség kiv lennék rá.Amugy ha a V óra nem kap NULLÁT akkor sem mér (kipróbálva) ez új bekötéses házaknál lehet érdekes már gy kialakítani a hálózatot mondjuk egy kapcoslóval.
gps4everyone
Akkor van nyitva mikor megy a futes ezerrel. Mivel ilyenkor jon a gaz is...

Köszönöm,hogy válaszoltál,de nem látok bele😊hogyan tudom megállapítani mikor van nyitva a szelep???
HALI!A gázórát két állásban lehet megállítani.1amikor zárva van a szelep ilyenkor kicsi a gázáramlás,azért nincs nyomás a kazánnál. 2 amikor nyitva a szelep?akkor minden tuti jól mûködik minden

Sziasztok.szokásos fehér kicsi gallus 2000 1 db neo 48 megállítja.ok!DE ennyire viaesne a nyomás hogy ha a kazán megy egyáltalán nem tudok mást üzemelteni???Gondolok melegvíz,gáztûzhely ...ilyen sûrûn egy nap 10x nemigazán szeretném le fel rakni a felületi apró elkerülhetelen surlódásmiatt(persze rongyba tekerve)a rongy és a mágnes között 4 mm van.illetve a mágnes és a fémház között😊
Hát ne mondd már! Az óra alsó részére jobb oldalra tedd a mágnest!
1 db 50x50x20 N45 (9900 ft) NEM FOGJA MEG a kicsi fehér gallust.
Folyamatosan próbálok fenn lenni csak nem mindig enged be a rendszer. Az én problémámra nem tudtatok valamit kitalálni? Állítólag mûanyag belülrõl.A mágneskuplung mibõl van?
Szerintem is kezd haldoklani aki akart,mert kockáztatni 20-40 ezer Ft-ot az szerintem az itt tanultakkal többszörösét hozta vissza a konyhára aki viszont nem merte bele heccelni ezt a pénzt az nem is igen nyert csak amit nem fizetet ki így sohasem tudja nyert volna vagy vesztett volna azt hiszem részemrõl ennyi akinek segítettem a hozzászólásaimmal azok gondolom elégedettek akinek nem azok meg kitudja mit gondolnak! Én kilépek lehet hébe hóba bejövök ,de azthiszem itt már nem sok csíntevést lehet tanulni! Csá Mindenkinek!
Anyukám barátnõjének az unokahúga hallotta, hogy egy ismerõse keresztlányának kis gallus-át fogja a mágnes, viszont amikor hirtelen megnõ a fogyasztás (pl. 2-en fürdenek egyszerre) elkezd kattogni az óra, és bár lassabban de pörög!
Úgy látom ez a topik meghalt, kár érte!
marsu
Na mi a helyzet, mindenkinek bevált a mágnes??
A kis gallus megtud így állni, de ez a jó ha hirtelen nem fogyasztassz sokat mágnes nélkül is áll egydarabig majd elindul, nyáron jó ez mert kicsi fogyasztás van és igy nem kell figgyelni a tigázost mert nics rajta a mágnes és még is áll ,de ha leveszed a mágnest és rögtön akarod ,hogy menjen akkor vágd oldalba kézzel az órát ja és persze akkor amikor fogyasztásod is van! Szeva! csibi67
Kérdés: Ha sokáig rajtavan egy gázórán a mágnes,elõfordulhat hogy annyira bemágnesezi magát az óra dobozát, hogy miután leveszem is állva marad az óra?
engem is érdekelne!!
893-as hozzászólásra gondoltam, tényleg profi???

Mire is pontosan??
Meg van a vér profi ajánlat?

eppen a megvalósulás utján. tekercselek, szerelek, ha kész lesz ,ugyse marad bennem.
Ez jól hangzik, de hol az eredmény?
Mi ez a nagy csend? kifogytunk az ötletekbõl,meg a lehetõségekbõl?
én speciel "dolgozom" a témán!!olyan " ihletem" van, hogy nem kell az /50hz/méretlenhez nyulni.
Mi ez a pangás? Mindenkinek sikerült megállítani az órákat?
baszki nekem elkeverte a posta úgyhogy csak jövõ hét közepén kapom meg...
Ma megjött postán az 50x50x20 N45 kütyü.
Még nem próbáltam ki mert melózok.
De hétfõn beszámolok mit tudott a kis fehér gallussal kezdeni!
Ha nem megy a bejutás rakjátok ezt a fórumtopicot a saját fórumok közé, és akkor ahogy beléptek az sg-fórumba, bal oldalon lesz egy külön pont ahol saját fórumok néven megtalálhatjátok.

remélem segítettem üdv
marsu
én is kérek privit köszi!!
Most az egész rendszert megnehezítették. Simán nem lehet bejutni.
nem tudom elolvasni az üziket ! méé M
Küldesz választ privibe?
actaris-ra van valakinek megoldása ? ( fizetek érte ! hiszem ha látom alapon)
hali mki. van egy módszer a BK G4T és BK 4T órákra ! vér profi ! nem kell mágnes és nem is az a barbár szorítós módszer ! röhejesen egyszerû ! szolnokmegyeiek keressenek privátban és megbeszéljük !

nagyon nehéz bejutni ebbe a topicba ! miért ?
SHADOWEYES7
Ilyen hülyeségekre nem kell bejönni!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

WTF??? Miaza TÉK?
desigo
xDDD
na engem ez a módszer nagyon érdekel !
Majdnem az ajánlat annyi volt, hogy amennyit visszateker annak a felét fizessük ki neki rendes áron (kb 130 ft/m3 ha jól emlékszem). Tehát ha 100 köbmétert akarunk visszatekertetni akkor 50 et kell neki fizetni amiért van olyan jó hogy hozza a kis fogóját és egyszer összenyomja az ólomplombát 😊 Semmi helyett ez is jobb megoldás, de még azért megprobálom az N45-ös módszert 😊
Egy e-onos ellenõr mondta nekem egyszer hogy pécsen volt a laborba (gondolom ahol a gyanus órákat vizsgálják) ésott látott olyan lopótököt ami akkora volt mint egy hetrás hegesztõ. Tehát létezik a tökéletes lopótök. Aki nem tudná nem a mérete miatt különleges hanem azért mert bármelyik dugaljba dugod és mûködik és nem kell hozzá méretlen. Én is hallottam errõl de ahoz kellett telepíteni egy kiegészítõ földelést. Érdekes nem???

Szerintem igen de annak nyoma lessz és az teljesen bukta. Úgy kell ezt a dolgot megoldani hogy ne legyen nyoma.

marsu
és ha megfúrjuk a plexit, azon keresztül is vissza lehet forgatni?!
Állítólag igen. Én olyantól hallottam akinek hiszek vakon. Nem egyszer bizonyította be szavahihetõségét.

bk-g4t órám van. Ha írtál akkor bocs én nem olvastam vissza. Mi az a sok pénz? m3-ként kért volna?

marsu
Tutibiztos, hogy vissza lehet lökdösni a számokat??
milyen órád van biztosmegáll? most lusta vagyok visszaolvasgatni. Csakmert régebben énis írtam errõl a módszerrõl lett volna ember aki megcsinálja viszont kicsit sok pénzt akart...
Szia rötyi, sok dolgom volt nem volt idõm fórumozni. Most remélem visszatérek és ha minden jól megy ma már irhatok beszámolót kicsi fehér gallus 2000 G4 VS. 5x5x2 N45. Remélem beválik, üdv