Nufy#9988
szerintem erre gondoltál te: CPU-kViszont ne csak a teljesítményt mond neki, hogy odaverik az AMD-ket az intelek, hanem azt is, hogy amíg pentiumból a duplamagos proci aminek 3Ghz-es pörög az órajele kerül 37e-be (E8400), addig ugyan ez x2-be 6000+ csak 20e. A pentium (E8400) csak 25%-al jobb mint a 6000+, viszont ez a 25% neked plusz 85%-os ráfizetésedbe kerül!!!!!! ezt is vedd figyelembe!!!!!!!
Jah és a másik, ha a géped fejleszteni akarod 2-3 év mulva addig valószinű, hogy az intel megint kidobb egy új foglalatot, és ebből következik, hogy alaplapot is cserélned kell. AMD-knél meg csak kikapod a prockót majd berakod az újjat. Azért tudom ilyen jól, mivel nekem most kedden hozták meg az új gépem, világ életembe Inteles voltam, de az ár miatt lettem AMD-s, és nem rosszabb anyival.
jah és most az amd ezekkel a 790x, illetve 790FX chipszetes alaplapokkal igen csak tarolni fognak, és ha ilyen fx-es alaplapba beraksz mondjuk két 4850-est, akkor igen csak jó vagy.
megjegyzés: amd rosszabb, de amenyit spórolsz a procin azt rászánod videókarira egyből ott vagy mintha intelt vettél volna, ha nincs igazam cáfoljatok meg!!!!