• gabo91
    Nos én eddig csak celeronban utaztam, megvoltam vele elégedve, nemvoltak nagy igényeim, viszont az volt a gondom, hogy ha a procinak munkába kelett lendülni akkor aztán volt hangja rendesen, na meg a hütés se volt egy csendes dolog rajta(bár a hütö a por végett is zajos lehet, 4 havonta azért kitakaritotam).
    Én edig nembántam meg ezt, csak anyi hogy most igy negyede akkora hangja sincs a gépnek mint az előzönek volt,(tápban 12cm es, 8cm es házhütö, asus cpu hütö, videokarin gyári inno hütö,) és most is a házhütönek van hangja. Kihuztam házhütöt levetem gép oldalát odaáltam melé közben gép meg csinálgata dolgokat, de semmit se hallani igy...

Jó persze az már majdnem 4 éves lenne a celeron procim azal a hütövel, lehet a mostani intel is ott van mint ez az amd-s... de nekem ez akkor is sokal jobb mint az előző komfig...

Igazábol fogalmam se volt mit vegyek, aztán ismerősöm ottvan eléggé ezekben a dolgokban. Hát végülis neki már 3 honapja megy otthon gépe ugy, hogy nemvolt ujrainditva se, se kikapolcsa...
    Mondta ő is, hogy igen régen 10 évvel ezelött voltak hüttés gondok amd-nél de ma már ningy ien gond.
    Páran mondták még hogy nekik igazábol nincs vele gondjuk.
    Mindenki aki eztmondta nekik heteket honapokat megy folyamatosan gép.
    Még akik aztmondták, hogy semikép se amd-t vegyek azal jöttek, hogy olyan hüttés gondok vannak, hogy télen nyitott ablaknál tud gépezgetni majd hamar flemegy 60 fokra proci és ujraindul a gép...
    Mondtam gyereknek hogy megvan a gép és edig nincs vele gondom azal jött majd két év mulva lessz...

Anyit még, hogy zalman hüt akartam rá, csak nemvolt jo hozzá, a másik két fajta meg elfogyott csak 14 ezres lett volna elado szerint meg felesleges akkora rá. Ami most van ez 2,6 ghz-ig jo, procim meg 2,1 en megy...
    Ha meg majd késöb gondok lesznek vele, hát veszek egy zalman hütöt, de bizom benne hogy erre nemlessz szükség.