AnonyX#6950
A Kingmax Mars 800MHz-es DDR2-k klassz kis ramok, eddig mindenhol szépen dolgoztak, gondolom minden alaplapban... Tuningot még nemtudom, mivel ismerősnek van, de majd úgyis tunongolja valamikor. Az AMD procikkal kapcsolatban pedig, épp mai hír, hogy újabb árcsökkentés várhatóó.. Ami jóóó!!! pl. ami volt árcsökkentés január 22-én asszem, Szegedi üzletben hipp hopp csökkentek is az árak, csupán pár nap volt a bejelentés és az üzlet árlista korrigálása között. Az új árcsökkentés is kedvezően fog hatni az AMD-s eknek, meg az új számítógépet vásárlóknak. Mostmár azért nagyon jó áron lesz kapható pl. a 3800+ os valamint 4200+ os X2 es is. Bár a 3600+ is szuper áron lesz, a cache méret mint tudjuk nem túlságosan számottevő. Szóval nagyon ütős kis konfigokat lehet majd kihozni nemsokára... Csak így tovább... Kár hogy az én 939-esembe már nehéz lesz pl. 3800+ X2 től nagyobb procit venni, bár nem is annyira lesz sztem szükségem rá. Szerintem nálam kimarad az AM2, én majd AM3 ra váltok sztem, és szeretnék egy AMD chipsetes alaplapot, meg bele egy DirectX10 es AMD videókarit. Na de ez még a jövő zenéje, egyelőre a jelenlegi konfigommal is maximálisan elégedett vagyok.