• lee56
    Ok, én mondok :)

A64 3500+ correkt proci, egy ideig biztos nem lesz gondod miatta (ha x2-est veszel, talán picit jobb befektetés hosszutávon, főleg az árcsökkentések után)

Asus M2N-E, nekem is ilyen van :), nem tul melegedős, csendes, gyors, tuningra is jó (bár a ramoknak csak max 1.95V-ot adhatsz, néhány ramnál ez már kevés tuninghoz, sőt van ameiknél már alapmüködési feszültségnek se elég, bár azok elég csucsramok), azonkivül ha többet szeretnél tudni róla, nézd meg a PH-t, elég sok infót összehordtunk már róla :) Ami talán fontos lehet, bár a legujabb bios frissitésekkel már sokkal jobb a helyzet, azért a memóriákkal légy óvatos, nem mindegyik márkát szereti... (de ez is fura, van akinek gondok voltak a-data ramokkal, de irtak olyanok is akiknek atom-stabil volt vele, lényeg hogy sokat teszteld, és a legelején nézd meg mien bios van fenn, és ha 0304-esnél régebbi azonnal frissitsd)

Még sosem volt AMD-s géped, ezt nemnagyon értem, miből gondolod hogy más lesz mint az intel, hacsak nem gyorsabb, ha celeronról vagy p4-ről váltasz :)

Videokárty pedig, na most mit mondjak erre, amire pénzed van, és amit szeretnél, ahol ez a két dolog találkozik az igencsak meghatározza majd hogy mit veszel, talán nem ártott volna ha megadsz egy árat is... Nekem inno 7600gst-m van, nemrossz, de az ujabb gamékhoz már csak közepes grafikára lesz elég, szal majd lecserélem valamikor nyáron ha lesz addigra valami ütős dx10es amd kártya jó áron :)

Ha valami faszábbat akarsz, de nem akarsz várni és drága lenne a mostani 8800as széria, akkor elég jó vételnek számit az x1950pro asszem, meg nvidiánál a 7900gt, vagy 7950gt annyira nem figyelem mostanában a helyzetet, nézz körül mielőtt vásárolsz mindenképp.